Jones på vei til Wolves

Paul Jones i samtaler med Wolverhampton. Kewell tror på Champions League-plass. David Moyes tenker kun resultat foran lørdagens derby.

Gérard Houllier skryter i dag hemningsløst av innlånte Paul Jones etter at det ble klart at keeperen er på vei til Wolves. Jones var i samtaler med ulvene i går, og det er ventet at han vil skrive under på en 2 ½-års avtale med Molineux-klubben. Jones har spilt to kamper for Liverpool under keeperkrisen, og manager Houllier sa i dag at han ikke regnet med at keeperen kom til å fullføre låneperioden: ”Han har gjort en fabelaktig jobb for oss og vist en glimrende innstilling, og vi vil ikke stå i veien for ham dersom denne avtalen skulle gå i boks. Han har vært en flott spiller å jobbe med under hans korte periode i klubben, og jeg tror han har hatt en fin erfaring hos oss. Alle i klubben har vært strålende fornøyde med ham.” Liverpool har nå bekreftet at avtalen med Jones er avsluttet, slik at spilleren nå er fri til å forhandle med hvem han vil.

 

Jones selv er storfornøyd med sitt opphold på Anfield, og han berømmer alle som jobber i og rundt klubben som han har holdt med siden guttedagene: ”Det har vært veldig lett å finne seg til rette her i Liverpool. Alle har vært fantastiske - trenerstaben, spillerne og til og med damene i kantina. Alle sammen har tatt meg i mot med åpne armer og virkelig gjort sitt til at jeg har stortrivdes fra dag én. Du blir aldri sittende alene, og det er alltid noen som spør hvordan det går. Spillere som Danny Murphy har også spilt i lavere divisjoner og vet å sette pris på livet i en klubb som Liverpool. Jeg har ingenting vondt å si om noen, og jeg har nytt hvert minutt av min tid i klubben. Hvordan er det mulig å ikke gjøre det? Fasilitetene er fantastiske, manageren og trenerne vet hva de holder på med og supporterne er virkelig lidenskapelige. Jeg kan ikke få skrytt nok av mitt opphold i Liverpool.”

 

Når det gjelder keepersituasjonen, så trenger Chris Kirkland fortsatt én til to uker på å bli spilleklar, men Patrice Luzi er kvitt sine ryggproblemer og er klar som back-up for Dudek på lørdag.

 

Kewell tror på Champions League-plass

Harry Kewell innrømmer at Liverpool ikke har klart å takle skadeproblemene denne sesongen, men australieren er likevel optimistisk med tanke på mulighetene for mesterligaspill neste sesong: ”Det har vært en vanskelig tid, men man må lære seg å leve med det. Det at manageren ikke har kunnet bruke meg selv, Michael Owen, Steven Gerrard og Didi Hamann samtidig før Wolves-kampen i forrige uke, understreker problemene vi har hatt. Vi har slitt med disse problemene hele sesongen, men det er noe vi er nødt til å kunne takle. Vi har ikke greid det skikkelig, men nå har vi de fleste tilbake, og jeg tror det vil gjøre oss bedre.  Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal komme med i Champions League via en fjerdeplass i ligaen. Jeg vet at Charlton er inne i en god periode og at Fulham fortsatt henger godt med. Newcastle og vi er på samme poengsum, så det vil helt sikkert bli tøft. Likevel mener jeg bestemt at vi har spillerne som trengs for å greie oppgaven.”

 

Moyes tenker kun på resultatet

Everton-manager David Moyes sier han ikke bryr seg om hvordan hvordan laget hans spiller på lørdag, så lenge hans gutter vinner kampen: ”Jeg synes de siste kampene vi har spilt mot Liverpool har vært mye jevnere enn resultatene skulle tilsi. I derbykampene er det imidlertid ingen som bryr seg om hvordan vi spiller – det er kun resultatet som teller. Det er en uhyre viktig kamp for oss fordi vi trenger poengene sårt, og jeg tror Liverpool tenker det samme.”