Josemi tvilsom til tirsdag

En ryggskade kan gjøre Liverpools nye høyreback uaktuell til Grazer. John Arne Riise drømmer om kapteinsverv. Tap for U18. Anthony Le Tallec scoret i Frankrike.

Josemi på behandlingsbenken

Et par kraftige smeller gjorde at Liverpool nye og energiske back Josemi måtte forlate banen i kampen mot Manchester City.  Manager Rafael Benitez antyder at spanjolen er høyst tvilsom til tirsdagens kvalifisering mot Grazer:  - Josemi har et problem i nedre del av ryggen.  Jeg vet ikke om han vil bli tilgjengelig til tirsdag.

Ifølge kommentatoren på liverpoolfc.tv var ikke Stephane Henchoz på benken mot City eller å ha fått en smell i i sist ukes landskamp for Sveits.

John Arne vil lede Norge

John Arne Riise synes å ha etablert seg som lagets venstreback under den nye manageren Rafael Benitez, og sunnmøringen legger ikke skjul på at han trives under ny ledelse.  Han håper at en fast plass hos de røde også kan gi ham drømmen om å lede landslaget som kaptein:  - Vi behøvde en ny sjef fordi vi hadde stagnert og mange av spillerne manglet selvtillit.  Benitez er veldig forskjellig Houllier i måten han tar ut laget på.  Før visste vi ikke hvorfor vi ble satt ut eller når vi ville komme tilbake.  Nå har vi klarhet i hvordan vi skal spille taktisk, og jeg vet helt klart hvordan Benitez ønsker at jeg skal spille.  Jeg ser fram til å ha en god fjerde sesong for Liverpool, og min drøm er å bli kaptein for Norge.  Det er mitt mål og jeg vil oppnå dersom jeg viser modenhet og dyktighet for Liverpool.

1-3 mot Palace

Liverpools juniorlag, eller U18 som det nå heter, tapte sin første ligakamp med 1-3 mot Crystal Palace.  En i beste fall mellomfornøyd trener John Owens fikk se at hans lag slet mot en fysisk sterk motstander:  - Vi lå under med 2-0 ved pause og en kan trygt si at vi hadde hatt problemer siden det kunne vært enda mer.  Vi var bedre i 2.omgang, da Joxer (John-Paul Kelly) scoret etter et overlegg fra høyre fra David Mannix, men vi slapp inn et tredje mål mot slutten.  Jeg er fornøyd med deler av vårt spill, men når du har en offensiv midtbane kan du av og til bli sårbar for kontringer.

Et positivt poeng å ta fra kampen var at David Mannix, som er på vei tilbake fra langvarige kneproblemer, gjennomførte nye 90 minutter.

Liverpools leiesoldater

Anthony Le Tallec scoret mål til St.Etienne da man spilte 1-1 hjemme mot Strasbourg i går.  Le Tallec ble byttet ut etter 73 minutter.  Utligningen fra gjestene kom for øvrig seks minutter før slutt.

Alou Diarra spilte hele kampen da Lens vant 2-0 borte mot Istres, mens Bruno Cheyrou kom inn etter 77 minutter i 1-1 kampen mellom Nice og Marseille.

Grégory Vignal spilte hele kampen for Rangers, da man vant 4-1 over Hibernian på eget gress.