Kewell årets spiller

Harry Kewell har blitt kåret til årets spiller i Oseania for tredje gang på seks sesonger. Nye Wembley vil ha Champions League finale i 2007. LFC Ladies vant ligaen.

En av spillerne som har fått mest kritikk de siste ukene, Harry Kewell, er ironisk nok kåret til årets spiller i Oseania. Den australske landslagsspilleren har vunnet kåringen tre ganger på seks sesonger og tangerer dermed rekorden til New Zealands Wynton Rufer. Kewell vant foran tidligere lagkamerat Mark Viduka.
Det var en stolt Kewell som kommenterte utmerkelsen på hjemmesiden til det Oseaniske fotballforbundet. – Jeg er stolt over å ha utlignet rekorden til Wynton, og kan bare takke alle som har stemt på meg. 25-åringen tilbakeviser samtidig at han ikke skal være interessert i å spille for Australia når VM-kvalifiseringen starter. Kewell viser til nylige samtaler med trener Frank Farina om den saken. – Jeg har sagt til Frank at jeg stiller opp på alle kamper, så lenge jeg er frisk og rask, understreker Liverpools nummer 7.
Kewell reiser for øvrig til Sør-Amerika etter helgens FA-Cup kamp mot Portsmouth. Australia spiller vennskapskamp mot Venezuela 18. februar, og Houllier har løslatt ham til kampen. Nå trenger han heller ikke stresse for å komme seg hjem igjen, i og med at han er suspendert påfølgende helg.

Damene vant!
Etter å ha rykket ned fra damenes toppdivisjon, slo Liverpools damelag tilbake med å vinne ”Northern Division” denne sesongen. Mesterskapet ble sikret etter 4-2 seier over Sheffield Wednesday i helgen. Vi gratulerer manager John Williams og damene hans!

Champions League finale til Wembley i 2007?
En talsmann for ”Nye Wembley” sier at de i samarbeid med FA kommer til å søke om finalespill i Champions League i 2007. Det ble spilte fem kamper i den gjeveste europeiske turneringen på den gamle banen. Det nye anlegget skal stå ferdig i 2006, og de har allerede informert UEFA om at de ønsker seg storkamp så raskt som mulig. – Når banen åpner i 2006 vil det være det beste stadionanlegget i Europa, og vi jobber allerede nå ambisiøst med å få store sportsbegivenheter og konserter til Wembley.