Kewell skadet igjen – men blir klar til Fulham

Harry Kewell tror han blir friskmeldt etter en smell i ankelen. McAuley misfornøyd etter tap for reservene. Wigan har Igor Biscan i søkelyset.

Harry ikke plaget av lyskeskaden

Harry Kewell fikk en smell i ankelen like før pause da Australia sikret seg passasje til Confederation Cup.  Liverpools nr.7 scoret målet som ga 2-0 ved pause, og det var ment at han også skulle spille noen minutter i 2.omgang.  Trener Frank Farina ønsket imidlertid ikke å risikere en spiller som har slitt mye med ankelproblemer de siste årene.

Kewell selv tror dette problemet ikke er større enn at han blir klar til lørdagens kamp mot Fulham:  - Jeg er litt øm, men det bør gå greit.  Jeg ønsket å spille videre men sjefen ønsket ikke å ta noen sjanser.  Jeg har selv betalt en fysioterapeut for å være med og behandle lyskeskaden, og det har vært vel anvendte penger.  Den er nå hundre prosent i orden.  Dette ble en glimrende økt for meg.

Australia vant til slutt 6-0 i kampen mot Solomonøyene.

De blå vant mini-derbyet

Reservene tapte for fjerde gang denne sesongen, da et frispark fra Eddy Bosnar sørget for at Everton tok alle poengene i Wrexham i går.  Den samme Bosnar og keeper Richard Wright var en vesentlig årsak til at et ungt Liverpool ikke å greide å utnytte sitt spillemessige overtak.  Trener Hugh McAuley var da også skuffet over at man stod tomhendte igjen:  - Det var en skuffende kveld for oss, og da du taper mot din nærmeste rival er det enda mer skuffende.  Jeg synes ikke at Everton fortjente å vinne kampen, siden vi hadde tre eller fire gode sjanser som vi ikke greide å score på.  Jeg var også skuffet over måten vi laget frisparket som ga seiersmålet.