Kewell tilbake i trening

Harry Kewell trener for fullt igjen etter sin lårskade. Kjedelig med landskampsuke nå, sier Alex Miller. Xabi Alonso kanskje på TV i kveld.

Harry klar igjen

En lårskade har gjort at Harry Kewell først ble byttet ut i hjemmekampen mot Grazer AK, og siden ikke var i troppen i det hele tatt til søndagens kamp mot Bolton.  Nå skriver imidlertid kewelltalk.com at flankespilleren har startet opp med full trening igjen under Australias treningsleir i London.

 

Miller bekymret

Alex Miller, som under Rafael Benitez har fått jobb som førstelagstrener, innrømmer at man gjerne skulle ha lagt den skuffende forestillingen mot Bolton bak seg så fort som mulig.  En uke med landskampspill gjør imidlertid at Melwood nesten er folketomt om dagen, og at man må vente til slutten av neste uke før man får troppen samlet igjen:  - Vi var veldig skuffet over å ha tapt på søndag og for å være ærlig, jeg synes ikke vil spilte særlig bra i den kampen.  Vi må se på oss selv, og hva vi gjorde i spesielle situasjoner.  Det vil også bli gjort fram til vi skal spille mot West Bromwich.

- Ideelt sett ville vi naturligvis ønsket at alle spillerne var her, slik at vi kan arbeide sammen med dem.  De landskampene som nå spilles er kvalfiseringskamper til VM, og ut fra min erfaring med det skotske landslaget (assistent manager) vet jeg at det ikke er lett å spille to slike kamper i løpet av fem dager.  Spillerne må siden komme tilbake hit og løfte deres spill igjen, siden vi har kamper mot West Bromwich i ligaen og Monaco i Champions League.

 

Spania-Skottland

Xabi Alonso er i Skottlands tropp som først spiller privatlandskamp mot Skottland i kveld, og siden møter Bosnia borte i VM-kamp til onsdag.  Skottene er som kjent i Norges gruppe, mens Belgia, Litauen, San Marino og Serbia og Montenegro er det andre lagene som Spania står overfor på veien til Tyskland i 2006.  Kveldens kamp spilles i Valencia, og blir sendt direkte på spanske TVE og engelske Five.  Avspark er kl 22.00.  Sjekk for øvrig vår oppdaterte TV-liste for de kommende landskampene.

 

Bursdag for Houllier

Gérard Houllier fyller i dag 57 år.