Kirkland: - Jeg vil overbevise for Liverpool

Skadeforfulgte Chris Kirkland benekter at han er på vei bort fra Anfield. Han er i trening fra neste uke, og vil ta opp jakten på keeperplassen umiddelbart.

Chris Kirkland (bildet) benekter at han skal være på vei bort fra Anfield til tross for rykter om at moderklubben Coventry City ønsket keeperens tjenester i en utlånsavtale. I et intervju med liverpoolfc.tv avviser den skadeforfulgte unggutten at han ønsker å flytte på seg.

- Alt det snakket er komplett tullprat. Siden jeg var åtte har jeg kun ønsket å spille for Liverpool FC, og jeg har ikke kommet så langt for å gi opp, sier Kirkland som er sikker på at han får sjansen til å overbevise så snart han har kommet seg av ryggplagene han har slitt med siden i sommer.

- Sjefen har sagt at alle kommer til å få sjansen, og dermed er det opp til oss selv. Jeg er helt sikker på at når jeg er skadefri får jeg et par kamper og da er det opp til meg å ta den sjansen. Men det er ikke snakk om at jeg ønsker å flytte på meg, understreker keeperen.

Den siste tiden har han fått hjelp av ryggspesialisten Judith Pittbrook for å få bukt med skadeplagen. I følge Kirkland har det gjort underverker med ryggen.

- Jeg føler meg bra nå. Jeg er i full trening neste uke og regner med å være spilleklar til kampen mot West Bromwich, tror Kirkland som gleder seg til å ta opp kampen med Jerzy Dudek om førstelagsplassen. Men nå er han lei av at folk snakker om det store potensialet han besitter.

- Det er leit å lese om alt jeg kan gjøre for Liverpool og England, for jeg har ikke gjort det enda. Tiden har kommet for folk til å slutte med pratet og heller se hvor jeg er. Jeg vet at det er opp til meg, men det har ikke akkurat hjulpet med alle skadene. Får jeg en lang periode uten problemer skal jeg vise hva jeg duger til, påpeker Chris Kirkland.