Kirkland og Benitez fornøyd med seieren

Både Chris Kirkland og Rafael Benitez var glad og fornøyd etter tre poeng borte mot Deportivo La Coruna. Seier fører dem mot toppen av tabellen á poeng med Olympiakos.

Med syv poeng på fire kamper leder Liverpool gruppe A sammen med Olympiakos. Etter å ha spilt 0-0 hjemme mot Deportivo for 13 dager siden var det et selvmål fra forsvarsspilleren Andrade som til slutt skilte lagene. Det var imidlertid en seier de røde kontrollerte inn etter en god 1. omgang hvor de skulle ha ledet med minst et mål til.

 

Seieren var et viktig resultat for Liverpools videre ferd i Champions League. Med syv poeng og to kamper igjen å spille kan de styre sin egen skjebne – med avsluttende hjemmekamp mot grekerne 8. desember. Én seier kan holde til sikker plass når Cupspillet starter over nyttår.

 

- Dette var et meget godt resultat for oss uttalte Chris Kirkland etter kampen. – Vi spilte mot et godt lag som er vanskelig å slå på hjemmebane. Det var en tøff kamp, mente keeperen som opplevde å bli slått ut en hard albue av Igor Biscan i andre omgang. Kirky lå livløs i målet i flere sekunder, og man fryktet det verste, men han forsatte heldigvis kampen. Chris tror at seier i Monaco i praksis vil holde til avansement, men tar ingenting for gitt. – Dette er et resultat vi må bygge videre på – men selvtilliten i laget vokser selvsagt med resultatet. Stemningen innad i troppen er god.

 

Lagets manager var ikke mindre fornøyd, men savnet flere mål i første omgang. – Vi spilte godt og vant fortjent. Seieren var ikke viktig for meg fordi det skjedde på spansk jord, men fordi det var en viktig borteseier i Champions League. Det er viktig å vinne slike kamper. Før kampen visste vi at vi måtte gå ut og angripe og holde et høyt tempo. Vi spilte en god omgang og holdt oss til planen. Vi skapte et par store målsjanser og burde ledet mer ved pause. Utover i kampen ble vi liggende dypere, men var likevel farlige på kontringer.

 

- Nå har vi skjebnen i vår egne hender og kan styre alt selv, avsluttet en fornøyd Rafa.