Kirkland: - Owen ingen syndebukk

Spillerne, med keeper Chris Kirkland i spissen, mener at Michael Owen ikke kan lastes for cup-exiten trass i straffemiss. UEFA-cup billetter selges på nettet. Eldste gjenlevende Liverpool-spiller døde.

Kirkland: - Owen ingen syndebukk

Liverpool-keeper Chris Kirkland tok i dag Michael Owen i forsvar etter straffe-missen mot Portsmouth, og insisterer på at ingen av spillerne ser spissen som noen syndebukk etter at klubben røk ut av FA-cupen. Kirkland fikk som kjent tilbake keeperplassen etter at Jerzy Dudek på ny ble vraket av manager Houllier, men den unge keeperen sier i dag at gleden over å få tilbake plassen på førstelaget ble ødelagt på grunn av det sure tapet.

- Når det gjelder Michael Owen, så har han vært med på dette gamet lenge, og han vet at ting som dette skjer i fotball. Ingen av oss i spillergruppa legger skylden på han for tapet. Spillere misser av og til straffespark. Det kan vi ikke gjøre noe med. Han er en sterk gutt som vil legge dette raskt bak seg, sier den unge keeperkjempen.

- Jeg var svært skuffet over tapet, men selvsagt glad for å spille på førstelaget igjen. Men det er vanskelig å se det positive i dette når du har tapt, legger han til.

- Over de to kampene følte jeg at vi skapte nok sjanser til å vinne fire kamper! Forskjellen på lagene var Shaka Hislop, som gjorde mange utrolige redninger. Jeg har ikke hatt mye lykke med Liverpool i cupen. Jeg ble skadet mot Crystal Palace i fjor, og det er også skuffende å miste sjansen til å møte Arsenal i neste runde nå.

På en dag da spillergruppen hadde fått fri, og Gerard Houllier hadde tatt en svipptur til Frankrike, hadde Kirkland følgende å si om resten av sesongen: - Jeg tror alle kampene fra nå av og ut sesongen blir utrolig viktige kamper for oss alle som en. Vi har fortsatt ting å spille for. UEFA-cupen starter igjen denne uken, og vi må også sette oss som mål å bli nummer fire i ligaen, ja kanskje nå høyere enn det også.

UEFA-billetter selges online til alle

Liverpools svake spill og resultater den siste tiden har tydeligvis ført til at billettsalget til torsdagens UEFA-cup møte med Levski Sofia på Anfield har gått rimelig tregt. Billettkontoret åpner derfor nå for online-salg på internett fra midnatt i morgen. På grunn av den korte tiden som gjenstår før kampen, må disse billettene eventuelt avhentes på Anfield fra kl.14 på kampdagen. Billettene er også lagt ut for vanlig åpent salg ved billettkontoret, både over disk og via telefon. Klubben reklamerer også med at fans som har kjøpt billetter til tidligere runder i turneringen vil bli gitt prioritet dersom man skulle nå lenger oppover i rundene.

 

Veteran-keeper død

Tidligere Liverpool-keeper Alf Hobson døde fredfullt lørdag, i en alder av hele 90 år. Hobson var før sin død den eldste gjenlevende Liverpool-spiller, og hans død kom nesten 68 år etter at han signerte for Liverpool fra Shildon Colliery i april 1936. Hobson debuterte for Liverpool i en 2-1 seier over Stoke på Anfield samme år, der han erstattet Arthur Riley i mål. Totalt spilte han 27 kamper for de røde, før han gikk til Chester i 1938. Han returnerte imidlertid til Liverpool i krigsårene, og spilte da 172 kamper for klubben. Hans siste kamp for de røde var et FA-cup oppgjør mot Bolton i januar 1946.