Kirkland skadet igjen

Chris Kirkland fikk strekk i ryggen. Baros, Sinama-Pongolle og Diouf gir større kamp om spissplassene. Houllier forklarer defensivt bytte mot Manchester City.

Keeper undersøkes i dag

Chris Kirkland ble igjen i garderoben ved pause i gårsdagens reservelagskamp mot Aston Villa, etter at keeperen hadde pådratt hva man tror er en strekkskade i ryggen.  Den storvokste sisteskansen har slitt med ryggproblemer tidligere og han vil gjennomgå en grundig undersøkelse på Melwood i dag.  Reservelagstrener Hugh McAuley antydet at det var først og fremst for å ikke ta noen sjanser at Kirky ikke kom ut til 2.omgang, men det må likevel stilles spørsmålstegn om han blir klar til troppen som tas ut til kampen mot Portsmouth på søndag.

Gérard Houllier holder sin obligatoriske pressekonferanse kl 14.30 i dag, og det kan være at vi vet mer i etterkant av dette.

Spillesugen Milan Baros

Om Chris Kirkland bare fikk spille en omgang i Chester ble det drøyt nitti minutter for Milan Baros.  Mot ligalederen Aston Villa spilte man nemlig hele åtte minutter overtid.  Milan sørget for 3-0, etter at Michael Foley og John Welsh hadde besørget de to første målene, og var banens beste spiller.  Florent Sinema-Pongolle spilte også hele kampen, mens El-Hadji Diouf vil være tilgjengelig etter å ha vært opptatt med det afrikanske mesterskapet den siste måneden.  Alle tre er ventet å være med i troppen mot Portsmouth.

Manageren forklarer innbytte av Biscan

Det ble sterke reaksjoner på The Kop da et allerede baktungt Liverpool valgte å bytte inn Igor Biscan på høyrevingen da noen få minutter gjenstod av kampen mot Manchester City på onsdag.  Den mer offensive Bruno Cheyrou ble tatt av banen, og et hjemmelag som gjennom sitt forsiktige spill allerede hadde gitt bort mye av initiativet til gjestene ble enda mer defensivt orientert.

Houllier, som har vist forundring over reaksjonen fra tribunene, forklarer nå nærmere på hvorfor man gjorde et slikt defensivt bytte:  - I de siste ti minuttene ønsket jeg å spille safe.  Jeg satte inn Igor fordi jeg syntes Tarnat (Citys høyreback) begynte å få for stor innflytelse.  Jeg ville ha noen som kunne stoppe ham i å gå oppover og nedover langs sidelinjen hele tiden.  Vi er ikke noe annerledes enn fansen, fordi vi også ønsker å vinne 4-0 eller 5-0 i hver kamp, men av og til må du jobbe for å sikre et resultat.

Gérard Houllier har også en melding til de som kritiserte hans aksjoner på onsdag:  - I betegnelsen supporter er ordet support(støtte), og det er hva vi behøver nå.  Vi er alle sammen om dette.