Kirkland tilbake i mål

Chris Kirkland står mellom stengene når reservene møter Sunderland. Antonio Nunez fortsatt ikke klar. Et sterkt reservelag sikter mot sin første seier.

Antonio Nunez er ikke med på reservelaget som i kveld tar i mot Sunderland.  Spanjolen er altså fortsatt ikke frisk nok av sin kneskade til å spille kamp.  Hans neste mål blir nå å være tilgjengelig til neste kamp i reserveligaen, mot Birmingham om en uke.

 

Chris Kirkland er imidlertid på plass, og den lange keeperen spiller sin første kamp etter å ha hatt problemer med ryggen siden innledningen av denne sesongen.  Kirky var på benken mot Monaco i går, og vil håpe at han om kort tid for alvor kan presse en Jerzy Dudek i duellen om hvem som skal være førstekeeper på Anfield.

 

Det er for øvrig et sterkt lag som Hugh McAuley kan mønstre i Wrexham, hvor bare Zak Whitbread ikke har vært i aksjon for førstelaget i en offisiell kamp.  Stephane Henchoz og Florent Sinama-Pongolle vil for eksempel håpe at de kan vise nok til å styrke sine aksjer i kampen om å være med i førstelagstroppen.  Ingen av dem var med på benken mot Monaco.

 

Reservene har ennå til gode å vinne denne sesongen, og mot bunnlaget Sunderland bør det være store muligheter til å sikre seg tre poeng og igjen kunne klatre litt på tabellen.

 

Liverpools lag:  Kirkland; Diao, Henchoz, Whitbread, Traore; Partridge, Welsh, Potter, Warnock; Mellor, Sinama-Pongolle.  Reserver: Harrison, Raven, Mannix, Smyth, Foy.