Kl 13.00 er det slutt for Houllier

Liverpool FC bekrefter at klubben vil holde en pressekonferanse i dag formiddag.

Velinformerte Phil McNulty hos BBC skriver at Liverpool om noen timer vil fortelle omverdenen det flere og flere har forstått, at timeglasset nå har rent ut for Houllier.

 

Andre kilder vi har vært i kontakt med kan også bekrefte at klubben vil komme med en redegjørelse kl 13.00 i dag.  Alle forventer at den vil inneholde opplysningen om at klubbens franske sjef har blitt sparket.

 

Liverpool FC har nå også bekreftet at det vil være en pressekonferanse kl 13.00.

 

Hvorvidt det vil bli opplyst noe om den nye manageren er uvisst.  Etter det liverpool.no forstår er det tre mann som har vært på Liverpools blokk den siste uka, nemlig Rafael Benitez, José Mourinho og Alan Curbishley.  Utviklingen de siste timene kan tyde på at Curbishley står veldig sterkt, selv om Benitez også skal være veldig aktuell.

 

Erfaringsmessig vet vi at serveren vår kan få problemer med å takle trafikktoppunkter som dette. I tilfelle nedetid anbefaler vi å logge deg på vår SMS-tjeneste for forsløpende info. Send kommandoen VARSLE LFCUPDATE til 1984 for å få med det som skjer. Tjenesten koster kr 3,- per melding.

 

Vi følger opp saken så fort det kommer noe nytt...