Klar for Thierry Henry

Jamie Carragher bevisst på å gripe sjansen, og får en skikkelig tillitserklæring av Phil Thompson. Franske unggutter spiller finale. Christian Ziege skifter klubb.

I morgen vil det bli tatt en avgjørelse på hvorvidt John Terry blir skadefri tidsnok til å spille søndagens kamp mellom England og Frankrike. Hvis ikke, kan Jamie Carragher få sjansen, og den vil han i så fall gripe med begge bein.

- Jeg er med til EM fordi jeg har spilt godt i en sesong da Liverpool som lag har slitt. Likevel, hvis jeg spiller på søndag, så vil det være på grunn av at andre spillere er skadde, men da blir det desto viktigere for meg å bruke muligheten til å vise hva jeg kan, påpeker «Carra».

At dette vil skje mot flere av verdens beste spisser, bekymrer ham tilsynelatende ikke.

- Flere av disse spillerne spiller i Premier League, så de vil ikke representere noe nytt for våre forsvarere. Samtidig er det klart at enhver som mister konsentrasjonen, vil bli straffet, innser den allsidige spilleren, som har fått støtte fra flere hold de siste dagene.

Sistemann ut til å skrive seg inn i støtteprotokollen, Phil Thompson, har jobbet nært på Carragher de siste seks årene.

- Jamie er en svært spesiell spiller, så spesiell at Gérard Houllier forsikret ham om mer spilletid da han brakk beinet i fjor høst, røper «Thommo», som beskriver Carragher sånn:

- 100% oppofrende, med stor selvtillit og han svikter deg aldri. De to siste årene har han vært Liverpools mest stabile spiller, mener Thompson, som sier han ikke vil være bekymret hvis det er Carragher som flankerer Sol Campbell i Englands midtforsvar på søndag.

- Det ville jeg tatt helt med ro, sier assistenttreneren.

 

Franske unggutter i finale

Frankrikes U20-lag, med Florent Sinama-Pongolle og Anthony Le Tallec i stallen, spiller i kveld finale mot Sverige i ungdomsmesterskapet i Toulon. Kampen starter klokken 20:00 og sendes direkte på Eurosport.

 

Ziege hjem til Tyskland
Tidligere Liverpool-back Christian Ziege har forlatt Tottenham og skrevet under en toårskontrakt med Borussia Münchengladbach.