Kvartfinalekamp terminfestet

Tottenham-Liverpool i Carling Cup spilles 1.desember, og vises ikke på tv. Monaco-Liverpool også på svensk ZTV. Emlyn Hughes begraves onsdag. Grobbelaar med ny trenerjobb. St Helens motstander i Liverpool Senior Cup.

Liverpoolfc.tv og spurs.co.uk bekrefter at kvartfinalekampen i Carling Cup mellom Tottenham og Liverpool på White Hart Lane spilles onsdag 1.desember kl. 20:45.  Oppgjøret er ikke valgt ut av Sky Sports for tv-overføring, og vil således heller ikke gå på skandinavisk fjernsyn.

 

Den engelske betal-tv-kanalen har plukket ut Fulham-Chelsea tirsdag 30.november og Manchester United-Arsenal onsdag 1.desember for direktesending på Sky Sports 2, og begge vises da også på Viasat Sport 1.

 

Monaco-Liverpool også på svensk ZTV

Som nevnt tidligere vises Monaco-Liverpool direkte på norsk TV3 tirsdag 23.november, men vi kan også glede våre svenske lesere med at svensk ZTV gjør det samme. Dansk 3+ viser derimot et redigert opptak fra kl.23.15. I tillegg sender engelske ITV1 oppgjøret direkte.

 

”Crazy Horse” begraves onsdag

Begravelsen til Emlyn Hughes finner sted i Sheffield Cathedral onsdag 17.november kl. 13.00 norsk tid, melder liverpoolfc.tv.

 

Grobbelaar med ny trenerjobb

Bruce Grobbelaar er tilbake som trener i sør-afrikansk fotball kun en måned etter at han fikk sparken i Manning Rangers. Denne gang tar 47-åringen over Umtata Bush Bucks, som ligger nest sist i den øverste divisjonen etter kun en seier på 10 kamper. Det betyr at Brucie har trent fem sør-afrikanske klubber siden han begynte trenerkarrieren i landet i 1999. Han har også trent landslaget til Zimbabwe. Keeperlegenden har skrevet under på en kontrakt med varighet ut sesongen.

 

St Helens motstander i Senior Cup

Liverpool møter St Helens borte i 2.runde av Liverpool Senior Cup. Det ble klart etter at St Helens beseiret Skelmersdale 4-3 i gårsdagens 1.rundekamp. St. Helens, som ligger på 2.plass i North West Counties League med fire strake seirer, lå under 0-3 til pause. St Helens-Liverpool er foreløpig ikke terminfestet, men kampene i 2.runde skal være ferdigspilt innen 17.januar. Liverpool er tittelforsvarer i denne lokale cupen, og har de siste sesongene stilt med juniorlag.