Le Tallec klar for retur

Anthony Le Tallec sier at det vil ikke være noe problem for ham å returnere til Liverpool umiddelbart. Roy Evans blir assistent til Toshack.

Anthony stiller seg til tjeneste

Med Cissé, Baros, Smicer, Garcia ute, og Anthonio Nunez på vei tilbake, vil en tro at Liverpool og Rafael Benitez vil være glade for alle offensive krefter nå som skadesituasjonen er slik den er.  Anthony Le Tallec innrømmer nå at det var han som ba om å bli overført på lån til St.Etienne før sesongen, men 20-åringen sier samtidig til L’Equipe at dersom de røde nå ønsker å hente ham tilbake vil det ikke være nei i hans munn:  - Liverpool er min klubb.  Det var jeg som ønsket å reise, men hvis de skulle behøve meg er det ikke noe problem.  Det ville være litt ekkelt å forlate ”de grønne” på denne måten, men hvis det er behov for meg er jeg beredt til å reise tilbake med en gang.

 

Roy tilbake på fotballarenaen

Roy Evans er noe overraskende blitt utnevnt til assistent for John Toshack på det walisiske landslaget.  Den tidligere så tro tjeneren var i Liverpool FC i om lag 35 år som spiller, trener og til slutt manager.  Etter at han trakk seg som partner til Gérard Houllier i 1998 har scouseren hatt korte opphold i Fulham og Swindon, men mange trodde nok at den sympatiske 56-åringen nå hadde gjort sitt innen fotballen.
Tosh har også knyttet til seg en annen gammel kjenning i sitt trenerteam.  Salva Iriarte var tidligere hans assistent i Real Sociedad, og skal nå prøve å bidra til at waliserne endelig når et stort sluttspill.