Le Tallec: -Skaden er ikke alvorlig

Fransk supertalent tror ikke han vil være ute lenge. McAuley fornøyd etter seier. Liverpool ”kontrer” med Heskey, mot MBG, Greker linket til Anfield.

Anthony sjekkes senere i dag

Anthony Le Tallec skal gjennom en røntgenundersøkelse i ettermiddag, for å se hvor alvorlig skaden på hans ankel er.  19-åringen ble båret av banen etter en smell i gårsdagens reservelagskamp mot Birmingham, men selv er han optimistisk:  - Jeg skal ta et bilde senere i dag, men forhåpentligvis kan jeg begynne å løpe igjen om en fire eller fem dager.  Det er frustrerende å få en slik skade, men det er slikt som skjer.  Det var veldig smertefullt med en gang, og jeg visste straks at jeg ikke hadde mulighet til å fortsette kampen.

 

McAuley: - Fremtiden til Gillespie & Co avgjøres

Hugh McAuley virket bra fornøyd da hans reservelag i går vant 1-0 mot Birmingham.  Det betyr at reservene er ubeseiret på 13 kamper.  Hughie hadde rosende ord å si om flere av unggutta, og understreket at det er viktig tid for dem siden klubben snart vil ta en avgjørelse vedrørende om de blir forfremmet til Melwood eller ikke:  - Det var en ganske hektisk kamp, og jeg syntes at etter vi fikk målet var vi det laget som var flinkest til å holde på ballen.  Vi spilte fornuftig og slo baller bak deres forsvar.

- Gutta jobbet hardt, og Gilly (Steven Gillespie – bildet) tok godt vare på den sjansen han fikk.  Det var en utmerket pasning fra Adam Flynn, som viste et flott blikk.  Det var godt å se at Gilly igjen scoret på dette nivået.  Han har scoret mye for U19-laget, og dette var hans andre for reservene.  Han fikk to strøket da kampen i Leeds ble avlyst, slik at jeg er glad han nå fikk nettkjenning.

- Gilly er en av fem eller seks gutter som er involvert med reservelaget, hvis kontrakt løper ut etter denne sesongen.  Vi må snart ta en avgjørelse når det gjelder disse, men de er alle gode nok til å kunne leve av fotballen et annet sted.

- Jeg synes David Raven igjen spilte bra som høyreback, mens Carl Medjani og Zak Whitbread var solide i midtforsvaret.  Anthony Le Tallec var meget bra i det kvarteret han spilte, og en kan bare håpe at ankelskaden ikke er så alvorlig som det kunne se ut.  Florent Sinama-Pongolle og John Arne Riise var tilbake, noe som var positivt.

 

Middlesbrough prøvde å ”fiske” Heskey

Liverpool vil hevde at Middlesbrough kontaktet Emile Heskey ulovlig da klubben i nordøst prøvde å kjøpe angriperen tidligere i sesongen, når klubbene møtes i rettsalen senere denne måneden.  Tvisten gjelder fortsatt overgangen til Christian Ziege, hvor Middlesbrough hele tiden har ment at Liverpool kontakten spilleren illegalt.  Totalt sett forlanger man fra Riverside nesten £7M i erstatning for at man på Anfield utnyttet en klausul i spillerens kontrakt, men at man da altså først tok kontakt med spiller og ikke klubb.

 

Midtbanespiller på ryktebørsen

Ifølge avisen The Independent skal Liverpool vurdere å legge inn et bud på £1.5M for den sentrale midtbanespilleren Angelos Basinas.  Den 28-årige grekeren er kaptein hos Panathinaikos.  Vi understreker at dette må ses på som ren spekulasjon.