LFC-Tips: To falt av lasset

Kampen om weekend-turen til Liverpool går videre. To av de 14 som lå i teten før oppgjøret mot Manchester City hadde tippet U på denne kampen, og dermed finner vi 12 rekker i teten etter at en tredjedel av konkurransen er unnagjort.

Are Dalskau fra Oslo og Benny Rivedal fra Førde bommet på Liverpool - Manchester City, og dermed består teten i LFC-Tips av følgende personer etter at fire kamper er unnagjort:

Per Otto Dæhlen (Brandbu), Jan Terje Døhl (Sandvika), Arild Hågensen (Dønna), Elisabeth Risan Mjelve (Molde), Gunnar Settemsdal (Kristiansund), Sigurdur Skulason (Bryne), Øivind Sundgot (Ulsteinvik), Geir Inge Tonheim (Laksevåg), Thomas Tronrud (Porsgrunn), Odd Arne Tveito (Kaupanger), Tom Westgaard (Blystadlia) og Jørn Aasland (Oslo).

Disse 12 har alle 3 rette. Bak disse finner vi 78 rekker med 2 rette og 87 rekker med en riktig, mens 18 av de totalt 195 rekkene kun er registrert med en smultring etter fire kamper.

Ettersom ligakampen mot Portsmouth er utsatt på ubestemt tid, blir neste kamp i konkurransen oppgjøret mot Leeds på Elland Road. Men ligakampen mot Portsmouth vil selvfølgelig telle med uansett når den måtte bli spilt. Vi presiserer imidlertid at kampen på denne kupogen er LIGAKAMPEN mot Pompey, og ikke helgens returmøte i cupen.

Kampene på kupongen:

1. Tottenham - Liverpool 2-1 H

2. Liverpool - Everton 0-0 U

3. Bolton - Liverpool 2-2 U

4. Liverpool - Manchester City 2-1 H

5. Liverpool - Portsmouth

6. Leeds - Liverpool

7. Southampton - Liverpool

8. Liverpool - Wolverhampton

9. Leicester - Liverpool

10. Liverpool - Blackburn

11. Arsenal - Liverpool

12. Liverpool - Charlton

Vinneren av konkurransen blir som kjent belønnet med en weekendtur til Liverpool, mens nr. 2 får en valgfri Liverpool-trøye. Det vanker også en Liverpool-souvenir i premie for 3.-10.plass.

Rekkene som har blitt godkjent for konkurransen finner du ved å klikke på linken under:

http://www.liverpool.no/CDA/viewFile.aspx?id=2405