Liverpool beholder fjerdeplassen - Owen lar fans og styre svette

0-0 mellom Aston Villa og Newcastle på Villa Park i dag var et perfekt resultat for Liverpool. Tabloidavis spekulerer i at Micahel Owen vil vente til etter EM før han tar en avgjørelse om sin fremtid.

Liverpool beholder fortsatt fjerdeplassen på tabellen, etter at Aston Villa og Newcastle spilte uavgjort 0-0 på Villa Park i dag. Newcastle har nå eksakt like mange poeng og samme målforskjell som de røde, men Liverpool går foran på flere scorede mål. Newcastle har imidlertid hengekampen mot Southampton til gode, og den blir ikke spilt før siste uka i sesongen, kun dager før Liverpool – Newcastle på Anfield. Aston Villa ligger poenget bak Liverpool og Newcastle, med like mange kamper spilt som Liverpool. Deretter følger Charlton to poeng bak Liverpool, men også de har en kamp til gode.

 

Owen lar Liverpool vente

Tabloidavisen The People skriver i dag at Michael Owen fortsatt ikke har bestemt seg for om han skal fornye kontrakten med Liverpool eller ikke. De røde er selvsagt interessert i at Owen fornyer kontrakten snarest, da den til sommeren kun har et år igjen å løpe. Men The People hevder i dag at Owen ikke har det travelt med å bestemme seg, og at han kan finne på å vente til etter sommerens EM i Portugal før han tar den endelige avgjørelsen.

 

Dersom Owen lar Liverpool-styret vente så lenge på en avgjørelse, kan det skape nærmest panikkstemning i korridorene på Anfield, og ikke minst blant fansen. De fleste røde husker så alt for godt hvordan Steve McManaman gang på gang utsatte avgjørelsen, og hvordan det hele endte med at spilleren forlot klubben gratis som Bosman-spiller. Når EM er over er det kun 6 måneder igjen før Owen får lov til å diskutere en gratis-overgang med andre klubber, og det er en situasjon Liverpool F.C. for enhver pris vil søke å unngå.

 

The People hevder at Owen vil kreve at Liverpool er med i neste års Champions League dersom han skal fornye kontrakten, og at spilleren også er bekymret for avstanden mellom de tre topplagene og de røde. Owens representanter skal så langt kun ha holdt forberedende samtaler med klubben, og at de reelle forhandlingene ikke er kommet i gang ennå.