Liverpool og Morgan i samtaler til helgen?

Steve Morgan er ventet på Anfield i morgen. Samme lag mot Newcastle, men Smicer håper å bli friskmeldt. Cissé ”redd” før overgang. Barton kan bli rød.

Morgan flyr inn til M’side

Steve Morgan er for øyeblikket i utlandet, men er ventet å ankomme til sitt andre hjem i Cheshire i kveld eller i morgen tidlig(Morgan har hovedadresse på skatteparadiset Jersey).  Milliardæren vil komme i sin private jet i forkant av kampen Liverpool v Newcastle på Anfield i morgen ettermiddag.

Ifølge Liverpool Echo er det ventet at Liverpool og Morgan vil benytte anledningen til å diskutere videre en mulig investering i klubben, etter at Morgans forslag tidligere i uken i går ble betegnet av Liverpool FC som ”ikke attraktivt”.  Samtidig med at styret avslo forslaget med Steve Morgan la man også til at det var åpent for ytterligere samtaler, både med scouseren og også Thaksin Shinawatra.

 

Samme elleve som mot Birmingham

Gérard Houllier sier at han forventer at de samme elleve som startet mot Birmingham også vil begynne kampen mot Newcastle i morgen.  Det betyr i så fall at verken Stephane Henchoz eller Vladimir Smicer vil komme tilbake på laget, men Houllier understreker at Smicer nå er tilbake i trening og at man håper han kan bli involvert i kampen.  Hvorvidt Henchoz er friskmeldt er ikke helt klart, men vil trolig bli bekreftet på en pressekonferanse senere i ettermiddag.

 

Siste hjemmekamp for Djibril Cissé

Djibril Cisse og Auxerre spiller i morgen sin siste hjemmekamp for sesongen på Abbe Deschamps, mot Nantes.  Laget ligger for øyeblikket på 4.plass, men har ingen muligheter til å avansere til medalje og dermed Champions League.  Cisse leder toppscorertabellen nokså overlegent med 24 mål på 36 kamper, hvorav ett på straffe.  Nestemann på lista er Didier Drogba med 18 fulltreffere.

Cissé sier foran kampen til L’Equipe at han både gleder og ”gruer” seg også litt foran overgangen til Liverpool:  - Det vil være som å komme til en annen planet.  På en måte vil jeg si at det skremmer meg.  Stadion er veldig imponerende, og publikum jubler og synger hele tiden.  De har større tilskuertall og de viser mer respekt for spillerne.  Jeg har ofte snakket med mine venner som spiller i England, spesielt med Sylvain(Wiltord), og jeg har aldri hørt noen har klaget på tilskuerne.

 

Joey Barton nærmer seg Liverpool(?)

Ifølge velinformerte Liverpool Echo er det mye som tyder på at Joey Barton vil være sammen med bl.a. Djibril Cissé når Liverpools nye kjøp vil bli presentert foran neste sesong.  Scouseren, som til daglig spiller i Manchester City, har vegret seg for å forlenge kontrakten som løper ut om et år, og vil trolig være tilgjengelig for om lag £2,5M.  Det er lenge gått rykter om at Gérard Houllier er interessert i å knytte til seg midtbanespilleren.