Lyset gikk for Xabi

Alonso på banen da Spania-kamp ble avlyst. Ny scoring for Anthony Le Tallec, og seier også for Darren Potter. Stor landskampkveld. Houllier ville kjøpe Dion Dublin! Comeback for Gary Mac.

Spania-Skottland

Raul hadde nettopp utlignet på straffespark mot Skottland, da lyset gikk på Mestalla i Valencia i går kveld.  I det kraftige regnvære besluttet man snart å avlyse privatlandskampen som etter 59 minutter hadde stillingen 1-1, etter at skottene hadde tatt ledelsen ved McFadden.  Xavi Alonso spilte hele kampen sammen med Baraja på sentral midtbane, og får god kritikk.

 

Le Tallec matchvinner

Anthony Le Tallec scoret kampens eneste mål da Frankrike U21 slo Israel med 1-0 på hjemmebane i en kvalfiseringskamp for EM.  Le Tallec scoret også nylig for sitt klubblag St.Etienne, og synes å være i bra slag.  Darren Potter og Irland fikk også en bra start på sin EM-kvalifisering, da Kypros ble beseiret med 3-0.  Liverpools midtbanespiller stod bak det siste målet da hans forsering og cross ble headet inn fra kort hold.  John Welsh var verken på banen eller benken da England U21 slo Østerrike med 2-0 på fremmed gress.

 

Mange røde i aksjon

Et tosifret antall Liverpool-spillere vil i kveld være involvert i kvalifiseringskamper til VM.  Mest interesse knytter det seg til om Steven Gerrard blir vurdert frisk nok til å spille for England mot Østerrike.  Liverpools kaptein har slitt med en vond lyske de siste dagene.  John Arne Riise og Norge står også overfor en tøff oppgave mot Italia, i en kamp som spilles på Sicilia.  Sjekk vår TV-liste for hvilke kamper det er mulighet til å få med seg via fjernsynskjermen.

 

Houlliers transferplaner

Eksperten på Liverpool FC i den største lokalavisen på Merseyside, Liverpool Echo, er Chris Bascombe.  Han har nå svart på spørsmål fra leserne av nettstedet The Liverpool Way.  Her svarer bl.a. Bascombe på hvilke spillere som Gérard Houllier hadde i kikkerten før han fikk sparken.  Han nevner Philippe Mexes, Tomas Rosicky, Shaun Wright-Phillips, og Dion Dublin!, som mulige transfermål.

 

Liverpool old boys i finalespill

Liverpools old boys, eller “Liverpool legends” som de gjerne kaller seg, har kommet seg etter turen til Florø og skal på søndag spille finale i “Masters tournament” i Sheffield.  De røde vant denne turneringen i 2001 og 2002.  Ny på laget er Gary McAllister, mens turneringens eldstemann er Liverpools kaptein og organisator Alan Kennedy.  Andre som er ventet å spille er Ian Rush, Jan Mølby, Paul Walsh, Mike Marsh, John Wark og John Durnin.