Magesyk Finnan neppe spilleklar

Rafael Benitez sier at Steve Finnan neppe blir spilleklar mot Fulham, og antyder at Harry Kewell kan være sliten etter retur fra Australia. Manageren erkjenner at hans lag må begynne å skape flere sjanser på fremmed gress.

Steve tvilsom mot gamle lagkamerater

På dagens pressekonferanse kunne Rafael Benitez fortelle at Steve Finnan er den spilleren som er usikker foran morgendagens kamp i London, etter at brorparten av troppen er tilbake fra landskamper.  Manageren antyder også at Harry Kewell ikke er med fra start etter å ha vært på en anstrengende tur til Australia.

- Steve har et problem med magen og jeg må snakke med legen angående ham.  For øyeblikket virker det ikke som om han vil være i stand til å spille.  Harry har nettopp kommet tilbake fra landslagspill.  Det kan være at han er litt sliten, men vi får vente å se hvordan han er.

 

- Viktig med borteseier

Liverpool har enda til gode å vinne borte i ligaen denne sesongen, og Rafa erkjenner at det er en statistikk han gjerne vil bli kvitt mot Fulham:  - Det er viktig for oss å få en borteseier.  Jeg forstår at supporterne er fornøyd med vår form på hjemmebane, men det motsatte på fremmed gress.  Ja, det bekymrer meg, men ikke mye.  Jeg mister ikke nattesøvnen, det skjer bare hvis det har noe med mine barn å gjøre.

- De tre siste bortekampene har vært mot gode motstandere som Man Utd, Chelsea og Olympiakos.  Kanskje ville det vært annerledes mot andre lag.  Vi behøver å skape mer sjanser på bortebane, og greie å holde mer på ballen.  Det er helt sikkert.

- Forhåpentligvis vil ikke vår dårlige borteform være et emne etter denne helgen, og vi kan begynne å snakke om hvordan vi skal tette gapet mot toppen av tabellen.