Markus Babbel vil tilbake

Tyskeren vil tilbake til Liverpool. - Vi spiller ikke negativt, mener manageren. Følg reservelagskampen direkte på liverpool.no.

- Det er ok i Blackburn, og jeg trengte å ta et skritt tilbake for å komme meg fram igjen. Men jeg er vant til å kjempe blant de beste og er fortsatt forelsket i Liverpool, uttaler Markus Babbel i dag. 

Tyskeren har vært på utlån hos Blackburn Rovers denne sesongen, men han er fortsatt følelsesmessig engasjert i det som skjer med Liverpool Football Club. Til tross for tilbud fra de to tyske klubbene Hamburg og Schalke, ønsker han derfor å returnere til klubben ved sesongslutt.

 

- Vi må stå sammen

Gérard Houllier tilbakeviser at han legger opp til en defensiv spillestil.

- Vi spiller ikke negativt, sier han. (- Det må være på trening, kommenterer en anonym supporter).

Det som skjedde på slutten av kampen var et resultat av omstendighetene, mener Houllier.

- Spillerne ville sikre seieren, og det er forståelig. Husker dere hjemmekampene mot Newcastle og Birmingham sist sesong? Da gikk vi for et tredje mål, men fikk i stedet uavgjort ut av kamper som vi dominerte, sier manageren adressert til supporterne. Gårsdagens trepoenger karakteriserer han som en «massiv seier».

- Vi kan ikke kontrollere kampene hele tiden, det er ikke lett i Premier League. Selvfølgelig skjønner jeg at fansen vil se flere mål, men selv ikke de gode gamle årgangene bombarderte motlagene hver uke, påpeker Houllier, som igjen trekker fram skadene som forklaring på situasjonen klubben befinner seg i.

- Hva vi trenger mer enn noe nå, er støtte. Alle må stå sammen når vi sliter, anmoder han om.

  

Skadefri Milan Baros starter

Du får rapporter her på liverpool.no når reservelaget møter Aston Villa på Deva Stadium fra kl. 20:00 i kveld. Nylig restituerte Milan Baros spiller fra start, og utgjør dermed en spennende spissduo sammen med Florent Simama-Pongolle. Også Chris Kirkland er tilbake etter skade. Han står i startoppstillingen sammen med følgende spillere: Stephen Vaughan, Andy Wright, Carl Medjani, Djimi Traore, Darren Potter, Robbie Foy, John Welsh, Milan Baros, Florent Sinama-Pongolle og Michael Foley-Sheridan. Innbyttere: Steven Gillespie, Patrice Luzi, Mark Smyth, Adam Flynn, Ryan Wilkie.