Martin O’Neill benekter

På dagens pressebriefing i Celtic benektet O’Neill dagens avisoppslag om hans fremtid. Han etterlot seg likevel mange ubesvarte spørsmål! Michael Owen i troppen mot Yeovil?

Etter en artikkel i dagens utgave av Daily Mirror, hvor Martin O’Neill blir sterkt linket til en overgang til Anfield til sommeren, tilbakeviste manageren innholdet i artikkelen. Han nektet imidlertid å svare på spørsmål om han kom til å forlate Celtic til sommeren, slik mange spekulerer i at han gjør. Sekvensen forløp seg omtrent slik:

 

Pressen: - Hvor mye sannhet er det i dagens avisoppslag som linker deg til en overgang til Liverpool?

 

O’Neill: - Innholdet stemmer ikke i det hele tatt.

 

Pressen: - Disse ryktene har vært kjent en tid. Er dette noe du kunne tenke deg?

 

O’Neill: - Innholdet stemmer ikke i det hele tatt.

 

Pressen: - Din kontrakt med Celtic kan sies opp på kort varsel, ikke sant?

O’Neill: - Hvor mange ganger må jeg gjenta meg selv? Innholdet i dagens aviser stemmer ikke. Jeg kommentere for øvrig heller ikke kontraktsmessige forhold mellom meg og klubben.

 

Pressen: - Kan du kommentere om du vurderer å forlate Celtic til sommeren da?

O’Neill (etter en liten tenkepause, men tydelig på defensiven): - Hør her. Dette var ikke ditt opprinnelige spørsmål. Alt jeg kan si er at innholdet i den nevnte avisartikkelen ikke medfører riktighet.

 

Michael Owen i troppen?
Etter det vi erfarer skal Michael Owen være i troppen mot Yeovil Town. Klubbens toppscorer har ikke spilt siden november, men har trent uten problemer den siste uken. Han vil dermed trolig få sårt tiltrengt spilletid mot en motstander fra lavere divisjoner søndag.