McAuley: - Sesongbeste

Sesongbeste av reservene mot WBA. Kirkland spilte hele kampen. Reservelagstrener McAuley svært fornøyd, og roser Mellor, Potter og Welsh. To tidligere Liverpool-storscorere sliter tungt.

Reservelaget leverte sesongbeste da de i går beseiret West Bromwich 4-1 på Racecourse Groud. Etter 0-0 ved pause tok gjestene ledelsen i det 56.minutt før scoringer av Neil Mellor(2), Darren Potter og Robbie Foy sørget for at de røde tok alle poengene. Oppdatert reservelagstabell finnes her.

 

Chris Kirkland spilte samtlige 90 minutter, og 23-åringen har nå voktet buret i tre strake kamper for de nest beste i løpet av de siste to ukene. Den tidligere Coventry-spilleren slet tidligere i sesongen med en ryggskade og har derfor ikke kunnet være reell konkurrent til Jerzy Dudek om plassen på førstelaget. Jerzy Dudek har ikke virket helt patent i det siste, og bør nå kjenne seg mer og mer truet av Chris Kirkland.

 

Reservelagstrener Hugh McAuley var svært tilfreds med det som ble prestert i Wrexham, og trekker spesielt frem Neil Mellor, John Welsh og Darren Potter(bildet). Sistnevnte ble kåret til Liverpools beste av liverpool.no.

- Jeg er veldig fornøyd med guttene, som jeg synes arbeidet hardt. Dette var vår beste kamp for sesongen. Alle, fra keeper Chris Kirkland til Neil Mellor i angrep, bidro mye. Det var en fabelaktig scoring av Neil, men han har kapabel til det. Han er en opportunist og han kommer alltid i scoringsposisjoner. Han vil gjøre det hele tiden på treningsfeltet på Melwood og score mål. Neils plasseringsevne var veldig god, og viktigere var at hans spill generelt med å holde på ballen og finne medspillere var langt bedre i kveld. John Welsh og darren Potter kontrollerte kampen for oss på midtbanen. De lærer fremdeles om spillet, men de er lysende og smarte spillere. De spilte mot erfarne spillere på West Bromwich, og de gjorde det veldig bra. Trenerteamet vil anerkjenne talent og gi spilerne en mulighet, i likhet med hva vi har sett med Stephen Warnock og Darren Potter denne sesongen. Alt spillerne kan gjøre er å imponere og fortsette å forbedre seg. Da kan de håpe på å få en sjanse.

 

 

To tidligere Liverpool-storscorere sliter

Michael Owen og Robbie Fowler scoret hyppig i Liverpool. I sine nåværende klubber sliter begge med å komme på laget. Michael Owen sier at han vurderer å slutte i Real Madrid etter denne sesongen om han ikke får mer spilletid.

- Jeg vil bli svært bekymret om dette fortsetter hele sesongen. Da må jeg stille spørsmål om min videre karriere her. Men det er enda bare starten av sesongen. For øyeblikket trives jeg, og jeg er sikker på at jeg vil få spille mer. Jeg er likevel enig i at det har vært vanskelig for meg å ikke få kunne spille kamper og kun spille de siste 10 minuttene av kampene, uttaler Owen.

Manchester Cty-manager Kevin Keegan har gitt Robbie Fowler beskjed om å komme i form før han gjør en gjeninntreden på førstelaget. Jan Mølby, nå manager i Kidderminster, er ikke like optimistisk på spillernes vegne. – Frafallet av Robbie Fowler er en av de tristeste skuffelsene innen engelsk fotball. Jeg tror han snart legger opp.