McClaren har ikke gitt opp Heskey

Middlesbrough-manager Steve McClaren nekter å gi opp kampen for å sikre seg Emile Heskey. Trass i at Gerard Houllier sier han ikke vil gi slipp på spilleren i januar, insisterer McClaren på at hans klubb vil gjøre nye fremstøt overfor Liverpool.

Middlesbrough-manager Steve McClaren nekter å gi opp forsøket på å skaffe seg Emile Heskey, skal man sette lit til sitater på Liverpools offisielle hjemmeside i ettermiddag. Trass i at Gerard Houllier hardnakket hevder at ingen spillere vil forlate Anfield i januar, avslører McClaren at Boro vil gjøre nye fremstøt for å sikre seg den store spissen.

 

- Jeg kjenner Emile godt som spiller etter å ha jobbet med han for England. Han er en veldig god spiller, og han interesserer oss i høyeste grad. Vi har snakket med Liverpool om å kjøpe spilleren, og vi vil gjøre nye fremstøt, sier McClaren i ettermiddag.

 

- Jeg kan bekrefte at vi kom med en henvendelse til Liverpool, men jeg vil ikke avsløre innholdet i denne, eller responsen vi fikk. Hvor mye jeg ønsker spilleren er heller ikke noe jeg vil gå inn på i detalj, men dersom noe skjer skal alle få vite det, legger han til.

 

- Det finnes to typer spisser. Du kan prøve å kjøpe spilleren som garanterer deg 15-20 mål i sesongen, men disse er ikke enkle å finne, og ingen klubber ønsker å kvitte seg med slike spillere. Den andre typen er typen som går i bresjen og skaper rom og sjanser for andre. Emile Heskey har gjort det for Michael Owen med både England og Liverpool. Vi er ute etter en spiller som kan passe inn med de spissene vi allerede har. En spiller som kan få ut det beste i sine medspillere på topp, avslutter McClaren.