Meniskskade for Vladi

Vladimir Smicer mister trolig neste kamp med kneskade. Liverpool avviser rykter om Kezman. Reservelaget avslutter med andreplass som mål.

Nervøs uke for tsjekker

Vladimir Smicer hinket av banen ved pause sist søndag, etter at han fikk vridd kneet i sluttsekundene av 1.omgangen mot Middlesbrough.  Det er blitt påvist at Vladi har pådratt seg en meniskskade, men man har foreløpig ikke full oversikt over hvor langvarig den siste skaden er for 30-åringen.  Høyst sannsynlig mister imidlertid tsjekkeren neste kamp mot Birmingham, og det må settes spørsmålstegn både ved avslutningen mot Newcastle og kanskje også hans forhåpninger om å være med i EM-sluttspillet i Portugal.  Ikke minst det siste vil være et hardt slag for teknikeren, som vil være veldig spent på hva den endelige diagnosen sier.

 

Mateja Kezman ikke aktuell

Ifølge lokalavisa Liverpool Daily Post har kilder innad i LFC avvist at det er interesse for serberen Mateja Kezman.  Rapporter i går fortalte at spilleren selv hevdet at de røde var på jakt etter ham, men trolig er dette bare taktisk snakk fra en agent som ønsker å skape blest om sin klient.

 

Mellor & Co mot Sunderland

Reservelaget behøver et poeng i dagens hjemmekamp mot Sunderland for å klatre forbi Manchester United på tabellen, og sikre seg andreplass i reserveligaen.  Kampen i Chester avslutter sesongen for Hugh McAuley og hans elever.  Det er ventet at de helrøde vil stille med et sterkt mannskap fra en nesten skadefri tropp, men bl.a. ungguttene Anthony Le Tallec, Florent Sinama-Pongolle og Neil Mellor i fremstre rekke.

Avspark er kl 20.00, og vi kommer til å følge kampen utover kvelden her på liverpool.no.