Milan skadet og ble spart

Houllier forklarer byttet på slutten av gårsdagens kamp med en liten skade, og at de ikke ville risikere noe. Michael Owen gifter seg, familien Redknapp venter familieforøkelse.

Det var vel flere som hoppet i tv-stolpen da Milan Baros ble tatt ut til fordel for Emile Heskey i den hektiske innspurten på Elland Road i går? Baros har vært i kjempeform etter å ha kommet tilbake fra langtidsskade, og scoret et flott mål i bare sin andre kamp fra start. Houllier sier i dag at Milan fikk kjenning med hamstringen på slutten, og at de ikke ville risikere noe. Liverpools nummer 5 skal imidlertid være klar til onsdagens returoppgjør i Bulgari mot Sofia. Houllier benytter anledningen til å skryte av spissen sin. – Michael var ute i tre måneder, Milan nesten seks. Kampen i går viste med all tydelighet hva vi har gått glipp av. I går spilte han med gjennombruddskraft og stor bevegelighet. I periode terroriserte han Leeds-forsvaret. Samspillet med Michael blir også stadig bedre.

Michael gifter seg, Jamie blir pappa
Visekaptein Michael Owen har fridd til sin Louise og fått ja. Frieriet kom på selveste Valentines Day. Paret har 8-måneder gamle Gemma Rose sammen og har holdt sammen siden skoledagene. Det er ikke offentliggjort noe dato for bryllupet. Den tidligere Liverpoolkapteinen, Jamie Redknapp, blir pappa for første gang. Han kone og tidligere musiker, Louise, kunngjorde nylig at hun er gravid.

Wright månedens manager
Mark Wright har blitt kåret til månedens manager for februar i Conference League. Wright er til daglig manager for lederlaget Chester City, som altså nå ligger an til direkte opprykk til The Football League.