Monaco v Liverpool direkte på TV3

Norsk TV3 har valgt å vise Monaco v Liverpool direkte tirsdag 23.november. Ingen bud på Andy Johnson. Real Betis ønsker Diarra.

Gledelig nyhet til alle Liverpool-supportere: Monaco v Liverpool vises direkte på norsk TV3. Liverpool og Manchester United har som kjent samme spilledager i Champions League. Når det ene laget har hjemmekamp, har det andre bortekamp og vice versa. I de fire første rundene har norsk TV3 valgt å vise lagenes hjemmekamper, men tirsdag 23.november er Merseyside-lagets bortekamp i Monaco valgt ut for direktesending. Liverpools gruppe er svært åpen, og tv-kanalen har trolig tatt hensyn til dette. Kun et poeng skiller Olympiakos, Liverpool og Monaco foran de to siste rundene i gruppe A. Liverpool er videre med seier på Stade Louis II, mens Manchester United ligger hele fem poeng foran nærmeste utfordrer.

- Sportsredaksjonen har bestemt seg for å vise Monaco - Liverpool direkte tirsdag 23. november, med Manchester United - Lyon i redigert opptak. Det har sikkert med tabellsituasjonen i de to gruppene å gjøre, sier Trine Haugen i TV3.

 

Den sør-afrikanske kanalen Super Sport 5 på 36 grader øst (kryptering: Irdeto 2) melder på sine nettsider at de skal vise Liverpool – Middlesbrough direkte i Carling Cup onsdag 10.november kl. 21.00.

 

Ingen bud på Johnson

Liverpool har denne uken vært linket til den 23-årige angriperen Andy Johnson. Crystal Palace-manager iain Dowie bekrefter overfor BBC at det foreløpig ikke har kommet inn bud på spilleren.

- Liverpool hat ikke vist interesse for ham, og svaret vil bli nei hvis de forsøker. Så vidt jeg vet er ikke Andy til salgs.

Den tidligere Birmingham-spilleren, kåret til månedens spiller i oktober, avviser også at han ønsker seg til Anfield.

- Det er stort å bli satt i forbindelse med en slik stor klubb, men jeg har signert en 5-års avtale med Palace. Jeg ønsker å bli i Palace. Derfor signerte jeg for fem år. Jeg er mer enn lykkelig her. Dette er plassen hvor jeg scorer mål. Jeg har gode venner her og familien min er her. Jeg har slått meg ned her. Det finnes ingen andre steder eller andre klubber jeg ønsker å dra til i øyeblikket.

 

Real Betis vil ha Diarra

Den spanske sportsavisen Marca skriver at Real Betis er interessert i Alou Diarra, for tiden utlånt til Lens. Andalusierne håper å knytte til seg den 23-årige og 190 cm høye midtbanespilleren når transfervinduet åpner i januar. Spilleren debuterte nylig for det franske A-landslaget. Spanjolene nekter å kommentere påstandene.