Morgan med et siste bud

Morgan kommer med et tredje tilbud. Diouf på nattklubb. U18 vant mot Bolton.

Steve Morgan planlegger nå et siste tilbud til Liverpool FC. Ifølge Sunday Times ønsker den lokale forretningsmannen å spytte inn nærmere 100 millioner pund i klubben. Innsprøytningen kan lede ham inn i formannsstolen. For tre måneder kollapset ett tidligere bud fra Morgan, den gang verdsatte han ikke klubben nok. Ifølge avisen håper milliardæren å sikre seg et sted mellom 30 og 50 prosent av aksjene.

Det er ventet at Moores-familien vil redusere sin eierandel fra 51 prosent. Samtidig tror man at formann David Moores vil gå av som formann. Det er ingen tvil om at Morgan ønsker seg formannsvervet, men dette skal ikke være et umiddelbart krav. Også et amerikansk og et thailandsk selskap ønsker å komme inn i Liverpool, men styret ønsker nå å gå for Morgans løsning.

Av de 100 millionene som vil bli spyttet inn skal ikke alt gå til aksjekjøp. Morgan ønsker å bruke midler slik at Liverpool kan utvikle en ny stadion. Morgan bor for tiden i skatteparadiset Jersey, men planlegger nå å flytte inn i et nytt hjem i Cheshire. Han skal den siste tiden ha solgt unna verdier for å sikre seg nok kapital til et tredje og siste tilbud til Liverpool FC.

Diouf i nytt uvær
Utlånte El-Hadji Diouf har blitt kastet ut av Senegals landslagstropp foran VM-kvalikkampen mot Liberia. Diouf skal ha tilbrakt de morgentimene lørdag på et diskotek. Det skal ifølge AFP ha gjort landslagssjef Guy Stephan rasende. Franskmannen skal ha nektet å ha med Diouf i troppen. –Det er han eller meg. Han er profesjonell og bør vite om lagets regler, disiplin og punktlighet, sier en kilde til nyhetsbyrået. Det blir hevdet at Diouf etter turen på nattklubben ikke var i stand til å spile for Senegal. Gérard Houllier-kjøpet skulle gjøre landslagscomeback etter å ha vært utestengt i fire kamper.

Kewell spiller tirsdag
Det ser ut til at Harry Kewell spiller for Australia i kvalikkampen mot Salomonøyene tirsdag. Kewell har slitt med strekk og mistet lørdagens kamp mellom de to nasjonene. –Jeg blir veldig skuffet dersom Harry Kewell ikke er tilgjengelig tirsdag, sa landslagstrener Frank Farina etter at Australia hadde vunnet den første av to kamper med hele 5-1.

U18 slo Bolton
Liverpools U18-gutter vant lørdag 1-0 mot Bolton. John Owens lag har slitt tungt i innledningen, men håper at seieren nå kan gi selvtilliten tilbake i laget. Conal Platt ble matchvinner for Liverpool, men store deler av æren for seieren gis keeper Paul Lancaster. Han reddet et straffespark da Bolton jaget utligning. Danny Smith ble utvist i situasjonen som ga Bolton straffe, det gjensto da cirka tjue minutter av kampen.

Liverpools lag med spillerbørs fra vår utsendte medarbeider: Paul Lancaster 7, Lee Peltier 7, Danny Smith 4, James Smith 6, Danny O’Donnell 6, Danny Guthrie 8BB, Ryan Wilkie 7, Paul Barrett 7, Karl Noon 5 (Phil Townley fra 80.), Adam Hammill 7, Conal Platt 6 (Mark Roberts fra 75.).