Murphy takket nei til Tottenham

Danny Murphy har takket nei til Tottenham, da London-klubben ikke var villige til å garantere han en sikker plass på laget. Benitez kan fritt bruke Owen. Liverpool på plass i Østerrike. Landslagsoppdrag for Finnan og Riise. Heskey ikke alvorlig skadet.

Danny Murphy blir ikke Tottenham-spiller. Det melder Tottenhams offisielle nettsted. Murphy og hans representanter har sittet i forhandlinger med Tottenham i hele ettermiddag, og London-klubbens nettsted skriver at Tottenham nå har trukket seg helt ut fra forhandlingene etter et siste møte med spilleren. Det fremgår av den korte meldingen at en garanti om en plass i førsteelleveren var den avgjørende faktoren til at Danny Murphy ikke ønsket å spille for Tottenham. Det spekuleres nå i at spilleren skal være på vei til Charlton i stedet, der Alan Curbishley etter sigende skal være villig til å gi Murphy den garantien han ønsker seg.

 

Benitez: - Jeg står fritt til å bruke Owen

Rafael Benitez har uttalt at han star fritt til å velge om Michael Owen skal spille eller ei mot Grazer AK i morgen kveld. Liverpoolfc.tv skriver i kveld at manageren ikke har fått noen instruksjoner om ikke å bruke stjernespissen, trass i spekulasjoner om at Owen kan være på vei til en spansk klubb, og at eventuelt spill i europacupene for Liverpool da vil medføre at hans markedsverdi synker.

 

- Michael Owen er på listen over tilgjengelige spillere for kampen i morgen. Han er en av 19 spillere som kan spille. Jeg vil ikke si noe nå om han kommer til å spille eller ei. Dersom han ikke spiller er det fordi jeg har bestemt meg for å bruke andre spisser i stedet, og avgjørelsen vil ikke være påvirket av spillerens kontraktsituasjon med klubben. Det er et tema for fremtiden. Nå konsentrerer vi oss fullt ut om matchen, sier Benitez.

 

Liverpool fremme i Østerrike

Liverpools spillertropp har nå ankommet Østerrike foran morgendagens kamp på Arnold Schwarzenegger stadion, og av førstelagstroppen er det kun den skadede duoen Djimi Traore og Vladimir Smicer, samt suspenderte Igor Biscan, som ikke er med, i tillegg til Danny Murphy som har forhandlet med Tottenham i ettermiddag, og nå altså har takket nei til London-klubben.

 

Den lovende unge midtbanespilleren Darren Potter har overtatt Murphys plass i troppen som ankom Graz i tordenværet i ettermiddag.

 

Liverpools fullstendige tropp til kampen ser slik ut: Dudek, Kirkland, Josemi, Finnan, Carragher, Riise, Henchoz, Hyypia, Whitbread, Warnock, Diao, Potter, Gerrard, Hamann, Kewell, Owen, Cisse, Baros, Pongolle.

 

Fransk dommer

Franskmannen Alain Sars skal dømme morgendagens kamp mellom Grazer AK og Liverpool. Som assistentdommere får han med seg landsmennene Patrick Reinbold og Jean-Paul Chaudre, mens Pascal Vileo er fjerdedommer.

 

Landslagsoppdrag for Riise og Finnan

John Arne Riise er tatt ut i Norges landslagstropp som skal spille hjemme mot Belgia den 18.august. Klubbkamerat Steve Finnan er tatt med i Irlands 23 mann store tropp til landskampen mot Bulgaria i neste uke. Dette er irenes siste kamp før VM kvalifiseringskampene mot Kypros og Sveits i september.

 

Hekseys skade ikke alvorlig

Skaden som den tidligere Liverpool-spilleren Emile Heskey pådro seg i Birminghams treningskamp mot Osasuna lørdag var ikke så alvorlig som først antatt. Heskey ble kjørt direkte til sykehus med det som ble antatt å være en alvorlig kneskade, men nå viser det seg faktisk at den store spissen kan rekke ligaåpningen.