Neil Mellor kneskadet

Ung angriper trolig satt på sidelinja for en god stund. Benitez benyttet 21 spillere i 2-1 seier mot Wrexham, men ikke Diouf, Vignal og Diarra.

Mellor skadet på trening

Neil Mellor skadet seg på tirsdagens trening, og kan være uaktuell for spill en god stund med en kneskade.  Den unge angriperen var svært skuffet over å få smellen dagen før han trolig ville fått en sjanse til å vise seg fram for Rafael Benitez i kampen mot Wrexham.  Angriperen er nå høyst sannsynlig ikke aktuell til troppen som reiser til USA på lørdag.

21 spillere på Racecourse Ground

To mål fra Anthony Le Tallec sørget for 2-1 seier da Liverpool slet med å skape sjanser mot lille Wrexham, til tross for stort spillemessig overtak spesielt i 2.omgang.  Florent Sinama-Pongolle og Igor Biscan fikk også positiv omtale, ved siden av Le Tallec som var den eneste som var på banen i 90 minutter.  De øvrige 20 spillerne spilte 45 minutter hver.

Ingen av Liverpools syv spillere i EM var på banen, likevel var verken El-Hadji Diouf, Grégory Vignal og Alou Diarra med i troppen.  Det bør være et klart hint om at ingen av disse er med i Rafael Benitez’ videre planer.