Nolan ønsker at han fortsatt var en rød

Scouser Kevin Nolan ser frem til lørdagens ligakamp. Afrikanske kvartfinaler svekker lagene på Reebok. Joxer utvist. Mad Erik helt i Tyskland.

LFC alltid noe spesielt for Bolton-spiller

Boltons matchvinner mot Charlton sist helg, Kevin Nolan, innrømmer foran lørdagens møte på Reebok Stadium at han fortsatt helst ville spilt for motstanderen Liverpool.  Nolan ble frigitt av de røde som 14-åring, men har siden fått en bra karriere og scoret bl.a. på Anfield da Bolton spilte 1-1 mot Liverpool i julen 2001.  Hans hjerte er imidlertid fortsatt til en stor del tilhørende i den røde delen av Merseyside:  - Det sier seg selv at det ville vært stort om Liverpool ønsket deg.  Klubben vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte.  Hvis det hadde vært tilfelle ville du ønsket å gå siden det å kunne bevise at du er god nok foran 40.000 scousere ville være fantastisk.  Da de lot meg gå, sendte Steve Heighway et brev hvor han sa at han håpet at jeg ville motbevise hans beslutning.  Han fortalte meg at jeg skulle holde det gående, jobbe hardt, og forhåpentligvis ville jeg få et gjennombrudd.  Det var et virkelig hyggelig brev, og jeg har det fortsatt.

- Jeg nøt det virkelig da jeg som kaptein scoret på Anfield.  Mange av mine venner satt på The Kop, og jeg visste at jeg ville få mye kjeft etterpå.

 

Okocha fortsatt i Afrika

Jay Jay Okocha har vært en av Boltons desiderte beste spillere de siste par sesongene, men er ikke aktuell til helgen p.g.a. spill i det afrikanske mesterskapet.  Hans Nigeria har reist seg etter et åpningstap mot Marokko og er klare for kvartfinalen etter seire over Sør-Afrika og Benin.  I kvart’n møter Nigeria favoritten Kamerun på søndag.  El-Hadji Diouf og Salif Diao hos Senegal spiller mot vertslandet Tunisia på lørdag.

 

Nytt uavgjort for Irland U17

Irland U17 spilte 1-1 mot Spania i ”Copa del Atlantico” i går.  Irene oppnådde det samme resultatet mot Italia tidligere i turneringen og må nå slå Kanariøyene med 5-0 i siste kamp, samtidig som Spania og Italia spiller uavgjort, dersom de skal stå igjen som seierherrer.  Liverpools John Paul Kelly scoret mot italienerne, men ”Joxer” var ikke like heldig mot Spania.  Den energiske midtbanespilleren pådro seg nemlig et rødt kort midtveis i 2.omgang.  Da var stillingen nettopp blitt 1-0 til irene, og selv om Spania også fikk en mann utvist kort tid etter sikret man seg uavgjort i sluttsekundene.

 

Erik Meijer sendt Bayern ut av cupen!

Det var snaut ti minutter igjen av kampen da Erik Meijer kunne vri av seg trøya på Riise manér, og feire det han kun fikk gjort i ligacupen på Anfield, nemlig en scoring.  Det var ingen hvilken som helst goal heller.  2-1 målet sørget nemlig for å sende mektige Bayern Munchen ut av den tyske cupen på bekostning av Allemania Aachen fra 2.Bundesliga.  Allemania Aachen er dermed klare for semifinalen.