Nytt tap for juniorene

U18 tapte 0-3 hjemme mot Manchester City, og elevene til John Owens fortsetter å være nede i bunnen av tabellen. Irland U19 videre i EM.

Fortsatt bunnplassering

Manchester City har tradisjonelt sett en fysisk sterkt og godt juniorlag, mens Liverpools synes å ha en av sine dårligste årganger på mange år.  Elevene til John Owens ligger helt i bunnsjiktet av tabellen, og det var derfor ikke uventet at det ble et nytt tap i Kirkby i dag formiddag.  3-0 til gjestene fra Manchester ble det til slutt.

Det stod 1-0 ved pause, i en nokså jevn omgang hvor Liverpool spesielt den siste halvtimen av 1.omgang viste bra tendenser.  Anført av en kreativ og spillesugen Adam Hamill sentralt på midtbanen hadde man flere gode angrep, og også to skudd i tverrliggeren.  Etter hvilen var det imidlertid bare City, og da viste igjen dette U18-laget at det er et lag både manglende personligheter og spilleglød.

Ved siden av nevnte Hamill, gjorde keeper Paul Willis en grei jobb i målet.  Adam Hamill ble for øvrig byttet ut like før slutt p.g.a. en skade.

Liverpools lag: Willis,Woods,Threlfall,Smith,O’Donnell,Guthrie(bildet),Hamill(Pringle),Barratt,Noon(Barnett),Frayne,Wilkie.  Reserver: Lancaster,Behan.

Platt og Joxer avanserte

Irland U19 har gått videre i kvalifiseringen mot EM, etter turneringspill mot Andorra, Kypros og Russland.

Irene vant først 4-0 mot Andorra, da Liverpools Conal Platt gjorde det siste målet helt mot slutten av kampen.  Platt var kommet inn for en annen rød, John Paul Kelly, etter 67 minutter.

I neste kamp ble det tap 0-1 mot Kypros.  I den kampen ble John Paul Kelly byttet inn ved starten av 2.omgang, mens Conal Platt kom inn i det 90. minutt.  Kelly er som kjent hjemme i Irland for tiden etter en akutt dose med hjemlengsel og hans fremtid på Liverpools ungdomsakademi er høyst usikker.

I fredagens oppgjør mot Russland slo irene tilbake, da man i en kamp man var nødt til å vinne greide å sette inn 2-1 målet to minutter på overtid.  Det var også nok til at man avanserte i turneringen.  Det er ikke kjent om noen av Liverpools spillere var involvert mot Russland.