Nytt tap for reservene

John Welsh gjorde 1-0 på frispark, men Liverpools reserver tapte til slutt 1-2 mot Birmingham. Chris Kirkland og Florent Sinama-Pongolle spilte 90 minutter uten problemer.

Et flott frispark fra John Welsh ga Liverpool ledelsen etter en drøy time på St. Andrews.  Hjemmelaget kvitterte imidlertid raskt, og etter at først innbytter Mark Smyth hadde headet en stor sjanse utenfor fikk Birmingham seiersmålet tre minutter før slutt.

Ifølge liverpoolfc.tv gjorde Welsh sin beste kamp for sesongen, og var Liverpools fremste.  Den unge midtbanespilleren har synes å stagnere de siste par sesongene, men kan forhåpentligvis snart få fart på karrieren igjen.  Positivt for Liverpool var at Chris Kirkland og Florent Sinama-Pongolle kom igjennom kampen uten problemer.  Kirkland gjorde en solid jobb, mens Sinama-Pongolle slet mot robuste forsvarere.

Liverpools lag:  Kirkland; Otsemobor, Raven, O’Donnell, Whitbread; Partridge, Welsh, Potter, Foy(Smyth 73); Sinama-Pongolle, Mellor:  Reserver:  Harrison, Peltier, Mannix, Wilkie.