Nytt tilbud fra Thailand

En privat investorgruppe skal ha lagt frem et nytt tilbud til Liverpool FC vedrørende kjøp av aksjer og rettigheter. Newcastle-rykter ukjent for Houllier.

Thai forventer svar neste måned

Reuter siterer i dag Paiboon Damrongchaitham på at han har kommet med et tilbud til LFC på kjøp av aksjer og rettigheter i det asiatiske markedet.  Styrtrike Damrongchaitman, som leder bl.a. det største plateselskapet i Thailand, leder en investorgruppe som ønsker å involvere seg på Anfield.  ”Vi har sendt vårt forslag angående rettigheter og fordeler til Liverpool.  Vi regner med å få noen svar fra dem neste måned, hvorvidt det er aktuelt med videre diskusjoner.  Prisen vil bli den samme som regjeringen i Thailand foreslo, men antallet aksjer kan være både færre eller flere.  Etter en handel, vil jeg legge aksjene til Liverpool Thai Holding ut på aksjemarkedet i Thailand.”

Liverpool Thai Holding er det selskapet som Damrongchaitman har dannet, og hvor private investorer har bidratt med midler.  Regjeringen i Thailand kom tidligere med et tilbud på om lag £80M for å inneha om lag 30 prosent av aksjene i LFC, men hvor statsministeren etter hvert trakk seg ut etter kritikk av denne bruken av offentlige midler.

David Moores og Liverpool har tidligere avslått flere tilbud fra den lokale forretningsmannen og tredje største aksjeholder Steve Morgan.

 

Houllier til St. James Park?
Etter at Bobby Robson i dag fikk sparken som manager i Newcastle har Gérard Houllier seilet opp som en av favorittene til å lede skjærene under resten av sesongen.  Mange forventer at Alan Shearer vil ha sjefsjobben etter at han legger opp som spiller etter den inneværende sesongen, men at han trolig vil få med seg en rutinert kar inntil da.  Houllier sier imidlertid i ettermiddag at han ikke har hatt noe kontakt med Newcastle.