Otsemobor utlånt

Forsvarspilleren Jon Otsemobor har signert en låneavtale med Bolton Wanderers. Han skal spille for Lancashire-klubben ut sesongen. Oppdatert 19:45.

Jon Otsemobor er blitt enig med Bolton Wanderers om en låneavtale gjeldende fram til og 30. juni 2004 for å få mer førstelagserfaring. Han er imidlertid ikke spilleberettiget til å delta for Bolton i ligacupfinalen mot Arsenal eller Middlesbrough 29.februar fordi han har spilt i turneringen for Liverpool denne sesongen. Det skjedde da Liverpool røk ut for nettopp Bolton i 4.runde.

 

20-åringen debuterte for Liverpool mot Southampton i Worthington Cup forrige sesong, og har fått ytterligere fem kamper på høyrebacken inneværende sesong.  Etter at han ble byttet ut mot Manchester City 28.desember har han ikke figurert verken på innbytterbenken eller startoppstillingen, til tross for at de røde har vært hardt rammet av skader. I 2002/03 var han utlånt til divisjons 3-laget Hull og scoret tre mål på ni ligakamper der.

 

- Låneavtalen med Jon Otsemobor er en glimrende fangst for oss. Jon er en mobil spiller som liker å gå fremover fra backen. Han har fremragende fart og er en svært god pasningsspiller. Vi trengte å forsterke forsvaret vårt og Jon sørger for større konkurranse om plassene på et viktig område. Han spilte mot oss i ligacupen og jeg synes han var deres mest innflytelsesrike spiller den kvelden, uttaler Bolton-manager Sam Allardyce.

 

Boltons offiselle nettsted antyder at spilleren kan få sin debut tirsdag 10.februar når "The Trotters" møter Leicester på Walkers Stadium.