Owen-forhandlinger i startfasen

Michael Owen og Liverpool begynner forhandlinger om ny kontrakt. Jamie Carragher tror at Owen med sin sterke psyke vil slå kjapt tilbake etter straffemissen. Billettsalg til UEFA-cupfinalen åpner.

Liverpool Echo melder at Michael Owens representanter i dag skal starte innledende samtaler med Rick Parry om fornyelse av spillerens kontrakt med klubben. Det forventes at forhandlingene vil pågå i flere måneder, og timingen kunne kanskje vært bedre etter at St. Michael bommet  fra straffemerket i gårsdagens kamp mot Southampton. Det var angriperens tiende straffemiss på de siste 20 straffesparkene for de røde, i tillegg til at han misbrukte en rekke andre målsjanser. Dermed har Liverpool falt ned til en 8.plass og er fire poeng bak 4.plassen, men spiller hengekamp mot Portsmouth onsdag.

 

Carra tror Owen takler kritikken

Jamie Carraghaer frykter at Owen kan bli utsatt for en del kritikk etter dette, men at spilleren trolig igjen viser seg sterk psykisk og snart slår tilbake, kanskje allerede mot Portsmouth onsdag.

- I årenes løp har Michael Owen vist mental styrke og han vil være den første til å innrømme at han kommer til å behøve det igjen nå. Han kommer til å bli kritisert de neste dagene, men Michael Owen er en type spiller som vanligvis slår tilbake og får folk til å holde kjeft på onsdag. Han misbrukte noen muligheter før straffesparket, og jeg synes han var modig som tok straffen etter å ha bommet på det siste. Alle spillerne og staben støtter Michael og jeg tror fansen også vil gjøre det på onsdag mot Portsmouth, fordi de vet hva han har gjort for klubben. Han er veldig oppskaket i øyeblikket, fordi han bryr seg så mye om Liverpool og svært gjerne vil hjelpe oss til en plass i Champions League. Jeg vet at det ikke finnes bedre supporterne enn våre til å støtte en spiller når han føler seg nedfor, og jeg er sikker på at han får en god kamp på onsdag.

 

Billettsalget til UEFA-cupfinalen i gang

Fra og med i dag og fram til 2.april kl. 12.00 selges 9000 billetter til UEFA-cupfinalen i Gøteborg 19.mai. Blir det flere bestillinger enn antall billetter foretas loddtrekning blant søkerne. Nærmere opplysninger finnes på uefa.com.