Owen håper at lykken vil snu

Michael Owen håper på mer flaks. Steven Gerrard tror fortsatt på 4.plass, og bagatelliserer fighten med Paul Ince. Houllier roser kapteinen. Cardiff ute etter Paul Jones. Liverpool med handicap-lag.

Owen håper på litt flaks

Etter gårsdagens svake resultat på Molineux innrømmer Michael Owen at Liverpools form for tiden ikke er slik den burde være, men han insisterer også på at de røde ikke akkurat har hatt flaksen på sin side i det siste heller. Stjernespissen var i likhet med sine lagkamerater og manager skuffet over kun ett poeng fra kampen i Wolverhampton, spesielt med tanke på at Wolves sin utligning kom så sent. Og selv om han medgir at det er rom for forbedringer når det gjelder selve spillet, så mener han at flaks er av stor betydning for at Liverpool igjen skal finne tilbake til vinner-resepten.

- Vi spiller ikke bra for tiden, men i tillegg har vi også uflaks. Dette var andre gang i løpet av de siste ukene at vi har sluppet inn et mål på overtid, som har resultert i et uavgjort resultat. Jeg prøver ikke å unnskylde oss, for jeg vet at vi ikke har spilt særlig bra, men vi håper nå at lykken snur seg. Det er viktig at vi får litt flaks nå, for å få sesongen vår på skinnene igjen, sier Owen.


Gerrard tror fortsatt på CL spill

Kaptein Steven Gerrard er fortsatt optimist med tanke på Liverpools sjanser til å nå målet om Champions League kvalifisering denne sesongen, trass i to tapte poeng på Molineux i går kveld. Han insisterer på at det fortsatt ikke er noen grunn til panikk blant de røde med tanke på akkurat det, og oppfordrer supporterne til å beholde roen.

- Jeg er ikke bekymret for avstanden mellom oss og Charlton. Jeg tror fortsatt vi vil klare fjerdeplassen. Både Charlton og Newcastle må fortsatt komme til Anfield, så det er fortsatt mye å spille for. Jeg tror det er første gang denne sesongen at manageren har hatt en så og si skadefri stall å velge fra, og får vi en 3-4 kamper uten nye skader nå kan vi begynne å fungere som et lag igjen.

- Personlig synes jeg at det gikk greit i går kveld. Jeg følte jeg fikk nye krefter mot slutten av kampen, og det var en god følelse. Men dette var en kamp vi burde ha vunnet. I første omgang gikk ting vår vei, men vi sluttet bare å spille vårt spill etter pause. Det er vanskelig å si eksakt hva som egentlig skjedde, sier kapteinen.

- Jeg følte at vi ble liggende for dypt, i et håp om å beholde 1-0 ledelsen. Det lå ingen taktikk bak dette, og jeg tror bare det var noe som skjedde med laget vårt mentalt at vi prøvde å ri på ledelsen. Wolves bombarderte oss i andre omgang, og vi virket bare ikke i stand til å komme ut av egen banehalvdel. Men jeg føler definitivt at dette var to tapte poeng for oss. Dette var kampen vi hadde til gode, og vi vet at vi trengte seieren. Det var en kamp vi skulle ha vunnet, og mot slutten hadde vi sjanser til å avgjøre det hele før de scoret.

- Men nå ser vi bare frem mot Newcastle-kampen. Det skal bli godt å få tankene vekk fra ligaen en stund, og heller konsentrere seg om å nå en ny finale i Cardiff.

Gerrard bagatelliserer fighten med Ince

Kaptein Gerrard hevder for øvrig hardnakket at det ikke er noe vondt blod mellom han selv og Paul Ince, etter at de to røk i tottene på hverandre like i forkant av at Wolverhampton scoret i går kveld. De to kapteinene støtte sammen da sinnene kom i kok etter en situasjon der "ulvene" ville ha straffespark. En opphetet ordkrig endte med både knyttneveslag og skubbing, men Gerrard vil ikke legge så mye vekt på dette.

- Jeg syntes bare at Paul Ince prøvde å få straffespark når det i realiteten ikke var noe å blåse for. Det er bare slikt som skjer i kampens hete, og det er glemt nå for min del. Vi byttet til og med trøyer etter kampen, så det er ikke noe problem.

Houllier: - Gerrard vokser som kaptein

Manager Gerard Houllier skrøt av sin kaptein og bestemann i går kveld, etter at han var en av få som gikk foran med et godt eksempel i Wolverhampton.

- Steven Gerrard er en hyggelig gutt. En som du liker å jobbe sammen med, og han har utviklet spillet ytterligere nå. Han slår presise pasninger, både lange og korte, og nå begynner han også å introdusere et nytt finte-repertoar, noen nye triks som kan føre han opp på toppnivå. Hans spilleforståelse har forbedret seg, og han vet nå når han skal være forsiktig og når han skal være dristig. Han vet også når han trenger å ta initiativet som leder. Han ser ut til å ha vokst med ansvaret. Ikke alle klarer det, sier Houllier i dag.

- Han er på vei mot stjernene, og klarer han å holde seg skadefri og fortsetter å lytte til gode råd samtidig som han holder beina godt plantet på bakken, vil vi få se mye mer fra den kanten, spår manageren.

Cardiff ute etter Jones

Liverpools låne-keeper Paul Jones utelukker ikke at han vil signere for 1.divisjonsklubben Cardiff til sommeren. Cardiff-manager Lennie Lawrence har i dag bekreftet at han ønsker tjenestene til den walisiske landslagskeeperen så snart denne sesongen er over, og ettersom Jones står uten kontrakt til sommeren ligger vel alt til rette for at Cardiff får sin mann.

- Jeg vil definitivt være interessert i å skrive under for Cardiff på permanent basis. Jeg føler at jeg fortsatt har kvaliteter nok til å spille førstelagsfotball på toppnivå i en 3-4 år til. Ideelt sett ønsker jeg å fortsette i Premier League, men jeg utelukker ikke Cardiff av den grunn. Det er en klubb jeg setter høyt, da de er ambisiøse under Sam Hammams ledelse.

Hall runder år

Liverpools PR-leder Brian Hall fyller 58 år i dag. Hall spilte for øvrig 224 kamper for de røde i perioden 1968-1976, og fikk med seg en ligatittel, en UEFA-cup og en FA-cup. En annen eks-rød som har bursdag i dag er Stan Collymore, som fyller 33 år. Collymore scorte 35 mål på 81 kamper for de røde før han ble solgt til Aston Villa.

Tvilsomme rykter om West

Serbiske medier og mer useriøse nettsteder har i dag og i går igjen linket nigerianske Taribo West til Liverpool. West oppholder seg for tiden hos Partizan Beograd i Serbia, og ryktene vil ha det til at Liverpool, Wolverhampton og Bolton nå er ute etter hans signatur. Dette bør tas med en stor klype salt etter vår mening. Det vil overraske oss meget om den tidligere Inter og Derby-spilleren kommer til Anfield.

Liverpool med lag for handikappede

Handikappede idrettsutøvere kan nå få sin store sjanse til å spille for Liverpool. Liverpool FC jobber nemlig med å opprette lag for handikappede under sine vinger. Planene innebærer blant annet et spesielt lag for rullestolbrukere, og på et senere tidspunkt også et lag for handikappede barn. De røde inviterer nå interesserte til prøvespill i begynnelsen av februar.