Owen har bestått legesjekken i Madrid

Michael Owen har i kveld bestått legesjekken i Madrid, og vil bli offentliggjort som Real-spiller på en pressekonferanse kl 13.00 i morgen. Nunez går til Liverpool med blandede følelser.

Michael Owen har i kveld bestått legesjekken i Madrid, og det er nå klart at han kommer til å bli offentliggjort som ny Real Madrid-spiller på en pressekonferanse i morgen kl. 13.00. Han blir dermed Madrid-klubbens andre engelske spiller, og får nå spille sammen med landslagskollega David Beckham.

 

Det er også klart at Liverpool vil få Antonio Nunez som en del av avtalen. Nunez skal imidlertid ha uttrykt blandede følelser ved å bli en del av pakken som tar Owen til Madrid, men uttalte likevel at han ønsker å ta utfordringen om å kjempe seg til en fast plass på Liverpools lag. 

 

- Du er selvsagt ikke helt fornøyd når du må forlate den beste klubben i verden, men å spille for Liverpool er selvsagt noe de fleste fotballspillere også drømmer om, skal Nunez ha uttalt til en spansk webside.

 

25-åringen som har gått gradene i Real Madrid er ventet å skrive under en to årig kontrakt med Liverpool med opsjon på enda ett år.

 

- Avtalen er så og si ferdig. Bare noen få detaljer gjenstår, og det skulle ikke være noen problemer med dette, selv om Real ønsker en opsjon på å kjøpe meg tilbake i fremtiden. Jeg har alltid fulgt med på engelsk fotball, fordi det er en type fotball jeg liker å spille, og nå får jeg være en del av det. Jeg håper å tilpasse meg så fort som mulig, uttaler Nunez.

 

Nunez, som spilte 11 seriekamper for Real sist sesong, avslørte også at Rafael Benitez har vært interessert i å kjøpe han en stund nå, og at han nå håper å vinne en fast plass på Liverpool.

 

-  Jeg hadde allerede et tilbud fra Liverpool før Owen kom inn i bildet, og jeg visste at deres manager ønsket å kjøpe meg. Det er jeg stolt av. Sist sesong fant jeg ut hvor hardt det er å spille seg inn på Reals lag, og jeg vet Liverpool blir noe av det samme, men jeg håper å få en del spilletid, avslutter Nunez.

 

Landslagsoppdrag for unggutter

Robbie Foy er tatt ut i U-21 troppen til Skottland som spiller vennskapskamp mot Ungarn på hjemmebane kommende onsdag. Liverpool-kollega John Welsh er tatt ut i tilsvarende tropp for England. De møter Ukraina på Riverside Stadium i Middlesbrough i neste uke. Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle skal spille på tilsvarende nivå for Frankrike mot Spania på tirsdag. Darren Potter er innlemmet i den irske U21-troppen til privatlandskampen mot Bulgaria i Drogheda samme dag.

 

Nostalgi på Viasat

FA-cupfinalen fra 1974 mellom Liverpool og Newcastle vises på Viasat Sport 2 i morgen kveld kl. 21.00. Og når vi er inne på TV-godbiter så kan vi også ta med at redaktør Flatin er gjest i Canal+ studio foran ligaåpningen mellom Tottenham og Liverpool i morgen!