Owen i ferd med å bli enig med Liverpool

Michael Owen avslører i ettermiddag at han er nærmere å signere en ny kontrakt med Liverpool enn noen gang. Billettinformasjon til hjemmekampen mot Grazer. Cissé kåret til beste spiller i pre-season.

I et intervju med liverpoolfc.tv i dag avslører Michael Owen at han kommer stadig nærmere å signere en ny kontrakt med Liverpool. Owen og hans representanter holdt et møte med Anfield-hierarkiet i New York tidligere denne uken, der det ble jobbet med å forme avtalen.

 

Spissens nåværende kontrakt med de røde utløper som kjent etter kommende sesong, men Owen går altså i dag lenger enn noen gang i å forsikre Liverpool-fansen om at hans fremtid ligger på Anfield, og at en avtale nå nesten er ferdigstilt.

 

- Vi nærmer oss, men vi er ikke helt i mål ennå. Vi hadde et møte i New York nylig, og vi skal ha et nytt møte med klubben i neste uke. Vi har ikke hastverk, sier Owen selv til liverpoolfc.tv i dag.

 

- Det har vært mye snakk omkring denne kontrakten, men sannheten er at spekulasjonene i pressen startet lenge før forhandlingene mellom meg og klubben. Vi har kun hatt en 4-5 møter om dette så langt, noe som er helt normalt når det forhandles om en ny kontrakt, sier Owen.

 

Billettinformasjon til Grazer-kampen

Liverpool FC offentliggjorde i dag billettinformasjonen til hjemmekampen mot Grazer AK. Champions League-kvalifiseringskampen på Anfield har som kjent avspark kl. 21.10 den 24.august, og en billett til kampen vil koste £17 for hele stadion. Billettene legges ut for salg til sesongkortinnehavere og aksje-eiere fra og med i morgen, mens det som måtte bli til overs legges ut for åpent salg fra og med torsdag 12.august.

 

Liverpools beste i pre-season

I en avstemning blant brukerne av liverpoolfc.tv har man kåret Liverpools beste spillere i preseason-kampene. Totalt kom det inn 3 324 stemmer, og de fleste hadde nykommer Djibril Cissé som sin bestemann i pre-season, fulgt av Igor Biscan, som ser ut til å ha fått en ny vår under Rafael Benitéz. Her følger de 10 beste i kåringen:

 

1. Cisse, 1,235 stemmer
2. Biscan, 783 stemmer
3. Murphy, 222 stemmer
4. Gerrard, 220 stemmer

5. Riise, 192 stemmer
6. Owen, 184 stemmer
7. Le Tallec, 117 stemmer
8. Baros, 68 stemmer
9. Kewell, 67 stemmer
10. Dudek, 48 stemmer