Owen offisielt klar for Real Madrid

Michael Owen ble i dag offisielt Real Madrid-spiller. Kameratene Jamie Carragher og Steven Gerrard kommenterer overgangen.

Michael Owen skrev i dag under for Real Madrid, og ble presentert som Real-spiller på en pressekonferanse i Madrid. Han har signert en fire år lang kontrakt med spanjolene, og skal ha trøye nummer 11 på Santiago Bernabeu neste sesong.

 

- Min far har fortalt meg om de store Real-årgangene på 60-tallet, med fantastiske spisser som Di Stefano og Puskas. Han har også fortalt at Gento var den raskeste nummer 11 han noen gang har sett, så jeg er stolt av å få trøye nummer 11 her, uttalte Owen på pressekonferansen.

 

- Jeg ønsker å takke alle som har gjort at jeg føler meg så velkommen her. Jeg reiser nå tilbake til England for noen dager, men kommer tilbake på torsdag. Det har vært et par flotte dager her. Jeg er takknemlig for å få sjansen til å spille for det beste laget i verden, sa Owen.

 

Carra: - Bedre spillere har forlatt Liverpool

Michael Owens gode venn Jamie Carragher insisterer på at bedre spillere har forlatt Liverpool, og at Owen på ingen måte er uerstattelig i den røde trøya. Carra er trist fordi vennen nå forlater Liverpool, men påpeker at ingen spillere er større enn klubben. Derfor ser han fortsatt lyst på fremtiden på Merseyside.

 

- Michael er en fantastisk spiller. En av de viktigste klubben har hatt, men jeg mener likevel oppriktig at bedre spillere har forlatt denne klubben uten at den har gått til grunne av den grunn. Dette er slikt som skjer i livet. Han er min venn, men livet går videre og jeg må bare akseptere at han drar herfra. Folk som blir regnet som uerstattelige forlater til stadighet klubber rundt om i verden, uten at det blir krise av den grunn, sier Carragher i forbindelse med at Owen nå offisielt har skrevet under for Real Madrid.

 

Han ramser opp store Liverpool-navn som Keegan, Souness, Rush og Fowler for å få frem poenget sitt.

 

- Alle disse ble regnet som uerstattelige da de dro. Alle ble erstattet. Klubben vil overleve, og det vil alltid komme nye spillere. Denne uken har både Michael Owen og Danny Murphy forsvunnet fra klubben. Det er skuffende, siden de er mine kamerater, men jeg vil heller vinne troféer med Liverpool enn å spille sammen med kamerater, om dere forstår hva jeg mener, sier Carragher.

 

- Den nye manageren har gjort mye riktig i sine forrige klubber. Han har vunnet troféer og vi håper han gjentar det her. Han har en plan, og dersom den fungerer kommer ingen til å bekymre seg over hvem som drar herfra. Det mest viktige for meg nå er å spille for Liverpool, og ha suksess her. Jeg forstår at Michael hadde lyst til å prøve seg i Madrid, men for de fleste spillere er det trolig et steg ned på stigen å forlate Liverpool, og jeg kunne aldri tenkte meg å dra herfra frivillig, avslutter Carra, og viser dermed sitt store, bankende, røde hjerte.

 

Gerrard ser fortsatt lyst på fremtiden

Også kaptein Steven Gerrard ser fortsatt lyst på fremtiden i Liverpool, trass i at spisstjernen Owen nå er borte. Enkelte har hevdet at Gerrard angrer på valget om ikke å forlate Liverpool i sommer, nå når kompisene Michael Owen og Danny Murphy er borte, men til liverpoolfc.tv insisterer han på at han fremdeles bare er opptatt av å styre Liverpool til suksess i år.

 

- Jeg må innrømme jeg ble sjokkert da jeg fikk høre at Danny skulle dra. Grunnen til at han måtte dra, tror jeg er at han er en type spiller som mange klubber var villige til å betale for. Klubben trengte penger for å kjøpe nye spillere. Jeg er trist for at han forlot oss, men ting som dette skjer i fotball, og du må bare komme deg videre, uttaler Gerrard.

 

- Når det gjelder Michaels situasjonen ønsket jeg ikke å uttale meg før alt var klappet og klart. Uansett hva han hadde valgt, ville jeg ha hatt respekt for valget. Jeg forstår avgjørelsen hans, og ønsker han alt godt i fremtiden. Han var en fantastisk spiller for Liverpool. Nå regner jeg med at manageren kommer til å hente inn nye folk. Jeg føler meg fortsatt sikker på at fremtiden er lys her, legger han til.

 

- En god start på sesongen er selvsagt viktig. Jeg har sett på kampene som kommer, og tror vi kan gjøre det bra. Men jeg vil komme vekk fra dette om at vi skal sette oss høye mål umiddelbart. Jeg ønsker selvsagt å score flere mål i år, og det vet jeg manageren ønsker av meg også. Men jeg vil ikke komme med spådommer nå. Vi må bare gjør alt som står i vår makt for å forbedre oss fra i fjor, avslutter Gerrard.