Partridge håper på ny kontrakt

Kontrakten går ut til sommeren, men Richie Partridge håper på ny tillit tre år siden han sist spilte for førstelaget. Houllier tror på Owen/Cissé. Marseillie-sjefen kjeftet på spillerne.

Evigunge Richie Partridge har faktisk ikke rukket å bli mer enn 23 år enda. Et langvarig skadeavbrekk denne sesongen, etter å ha vært utlånt til Coventry forrige sesong, har vært med på ødelegge for vingspilleren. Til sommeren går kontrakten hans ut. Til tross for at det nå er tre år siden han debuterte for førstelaget, det er også den hittil eneste kampen hans for de røde, håper han likevel på fornyet tillit. – Skaden i kneet i november var ikke bare langvarig, den var også den alvorligste i min karriere. Det var både skuffende og frustrerende. Jeg gjorde en grei jobb for Coventry i fjor og kom tilbake til Melwood med fornyet selvtillit. Nå håper jeg på ny kontrakt og at jeg fortsatt er her neste sesong. Jeg mener fortsatt jeg har noe å tilføre, avslutter den tidligere irske U-21 landslagsspilleren.

Houllier tror på Cissé og Owen
Manager Houllier har gått til det uvanlige skritt å kommentere en spiller som enda ikke er kjøpt. Dette er riktignok sitater tatt ut av en helhet, men til det franske magasinet ”France Football” sier han følgende om Cissé og Owen som spisspar: - De to vil skape store problemer for de fleste forsvar i Premier League. Han antyder også at den franske toppscoreren vil ta mye av presset bort fra Owens skuldre. Det er ventet at overgangen går i orden i løpet av sommeren. Den unge franskmannen vil imidlertid bli en dyr spiller. I intervjuet kommenterer også Gérard hva han forventer av innspurten i ligaen: - Målet er klart, og har vært det lenge. Vi trenger sårt 4. plassen i ligaen og kvalifisering til Champions League. Sjansen er fortsatt der, og vi kommer til å gi alt. Det er ikke vår stil å gi opp, avslutter han.

Marseille håper å reise seg

Etter en dårlig kamp i helgen, og kjeft fra treneren håper torsdagens motstander i UEFA-Cupen å reise kjerringa på Anfield. Etter 1-4 i kofferten hjem fra Corsica, raste lagets manager på spillerne sine og mente det var den dårligste kampen siden han kom til Marseille. I tillegg til en dårlig dag på banen fikk de også toppscorer Didier Drogba utvist. Houllier på sin side lar seg ikke lure, og forventer en vanskelig kamp. – Jeg så kampen og tror den lange reisen til Russland var med på å påvirke resultatet. Det vil være et annet lag som møter oss torsdag. Vi dømmer dem ikke ut fra det oppgjøret, sier Houllier som får med seg Sinama-Pongolle i troppen igjen.