Pongolle vil ikke gjøre som Le Tallec

Florent vurderer ikke låneavtale. Franske klubber ønsker seg Anthony. Investorer fra Thailand jobber fortsatt med en avtale.

- Jeg vil kjempe om en plass

Anthony Le Tallec valgte å ikke bli med på Liverpools pre-season tur til Amerika, da manager Rafael Benitez ikke kunne love ham særlig med spilletid.  Den unge franskmannen ville da heller prøve å finne en klubb hvor han kunne gå på utlån til neste sesong.  Hans nære venn og lagkamerat, Florent Sinama-Pongolle, er imidlertid av en annen oppfatning:  - Jeg vet at mange ikke vil forstå hvorfor Anthony tok den avgjørelsen han gjorde.  Han er min venn og jeg respekterer det, men jeg er annerledes.  Det er viktig for meg å være her.  Jeg er ung og vil selvfølgelig spille kamper, men jeg mener jeg har fortsatt arbeid å gjøre i Liverpool.  Jeg tror virkelig at dette kan bli en god sesong for meg og klubben, og at jeg vil få mine sjanser.

 

- Folk har sagt til meg at det både kan være en fordel og en ulempe at Gérard Houllier dro.  Jeg fikk min sjanse i fjor og startet bra, men spilte mindre mot slutten.  Det eneste jeg ikke kunne forstår var hvorfor jeg etter å ha spilt bra ikke fikk spille neste kamp.

 

- Jeg vet at jeg er den yngste av fire angripere, og at det er mest trolig at Michael Owen og Djibril Cissé er de angriperne som trolig vil spille fra begynnelsen av sesongen.  Hvis jeg ikke klarer å vise på banen at jeg er en god spiller kan jeg heller ikke forvente å bli tatt ut.  Det er opp til meg å vise sjefen hva jeg duger til.  Hver gang jeg får sjansen vil jeg være glad for det, og gjøre mitt beste for å kunne beholde plassen.

 

- Det er deler av mitt spill som jeg må arbeide mer med, og den nye manageren vil hjelpe meg.  Taktisk er det små detaljer som forsvarere, midtbanespillere og angripere har fått beskjed om å tenke på.  Benitez vet nøyaktig hva han vil.  Det er nå en god mulighet for oss i Liverpool  å vise hva vi virkelig kan.  Vi kan skape interesse gjennom Champions League, og jeg tror også vi får en bra sesong i ligaen.

 

Trekløver vurderer Le Tallec

Anthony Le Tallec ønsker altså å spille 2004-05 sesongen på utlån, og det skal nå være tre franske toppklubber som er interessert.  St.Etienne og Lens er trolig mest aktuelle, men Sochaux skal også være en mulig kandidat.

 

Tilbud fra Thailand sendt Anfield

Plateprodusenten Phaiboon Damrongchaitham avviser signaler fra Liverpool om at det er blitt stille rundt en mulig investeringsavtale mellom Thailand og LFC.  Damrongchaitham skal ønske å distansere sitt selskap Grammy fra en avtale med Liverpool, men har jobbet hardt for å få flere investorer med seg i et forsøk på å kjøpe aksjer og forhandlingsrettigheter fra Anfield.

- For to uker siden sendte jeg en mail til Liverpool, hvor jeg la fram mine betingelser.  Dette er en avtale verdt mange millioner og er ikke noe som kan tas lett på.  Liverpool bør være fornøyd med dette, de har ingenting å tape.

LFC har så langt ikke kommentert dette, og Rick Parry uttalte nylig at man heller ikke ville si noe før det var grunnlag for å komme med uttalelser.