Rafa fornøyd etter ”kontrollert” seier

Liverpools manager berømmet spillernes innstilling etter at et ungt lag sendte Millwall ut av Carling Cup. Florent Sinama-Pongolle hjem på krykker. Fire arrestert etter bråk.

Fortsatt rotering i CC

Et Liverpool med ti nye spillere ble nummeret for stort for et i overkant aggressivt Millwall.  Zak Whitbread var en av kandidatene til banens beste med en ypperlig debut i midtforsvaret, og i tillegg til 20-åringen spilte 19-årige Darren Potter, 20-årige Florent Sinama-Pongolle og 21-årige Neil Mellor.  I en kamp hvor tempoet var høyt og taklingene kom susende inn var manager Benitez fornøyd med hvordan hans unge lag holdt roen og kontrollen:  - Det var en hard kamp, men vi spilte bra.  Våre spillere holdt roen og spilte kontrollert, og det er viktig i slike type kamper.  Hvis du ikke har en god mentalitet og konsentrasjon vil du få det vanskelig, men jeg synes vi kontrollerte kampen.

Milan Baros kom inn for en skuffende Neil Mellor, og tsjekkeren avgjorde oppgjøret med to scoringer.  Benitez understreker likevel at han vil fortsette å hvile spillere i Carling Cup:  - Det er viktig at vi har gode angripere, og Baros gjorde det bra, men det er viktigere å ha et godt lag.  Jeg har tenkt å fortsette å bruke alle mine spillere.  Det at vi vinner vil ha ha økt vår selvtillit.

 

 

Sinama-Pongolle skadet

Florent Sinama-Pongolle forlot The New Den på krykker i går kveld, etter en duell med Millwalls grisete kaptein Kevin Muscat nede ved dødlinja.  Sinama-Pongolle synes å få knottene til motstanderen plantet bak i leggen i sammenstøtet.  Det er uvisst hvor lenge dette kan sette franskmannen på sidelinja.

 

Stygge scener i London

To ”supportere” fra hver klubb ble i går arrestert på The New Den etter at det oppstod bråk på den tribunen hvor Liverpool-fansen var plassert.  Ryktene sier at det var provoserende sanger om Hillsborough tragedien fra Millwall-fans som utløste en reaksjon, og hvor det først ble kastet gjenstander på hverandre før noen av hjemmelagets supportere kom seg inn på seksjonen til de rødes tilhengere.