Rafa ønsket å kjøp Le Tallec og Pongolle

I kveldens kamp mot Middlesbrough vil ungdommen igjen få sjansen. Rafa sier han forsøkte å kjøpe Pongolle & Co til Valencia. Milan Baros nominert til å bli årets spiller i Europa – Steven Gerrard manglet!

Etter at publikum i kveld har vist Emlyn Hughes den siste ære og respekt med ett minutts stillhet før avspark, er det ungguttenes tur til å vise seg frem. Alltid godt informerte The Liverpool Way antyder følgende oppstilling:

 

Dudek; Finnan, Henchoz, Whitbread, Traore; Potter, Diao, Biscan, Warnock, Sinama-Pongolle, Mellor. Innbyttere: Riise, Raven, Welsh, Partridge, Harrison eller Kirkland.

 

Med andre ord kan det bli 9 endringer på laget som startet mot Birmingham.

 

Rafa ønsket seg Pongo og Le Tallec

Florent Sinama-Pongolle er en av dem som trenger å vise seg frem i kveld. Til tross for at manageren ikke var fullt så skuffet som enkelte andre over innsatsen lørdag, får den franske unggutten en ny sjanse til å vise seg frem i kveld. Manageren mente det var bevegelsene med ball som dro ned inntrykket lørdag, men at Pongo likevel hadde løst en del oppgaver de hadde snakket om på forhånd på utmerket måte. Rafael uttalte også at han forsøkte å snappe opp både Pongolle og Le Tallec før Liverpool kjøpte dem. – Vi forsøkte å kjøpe dem til Valencia begge to. Jeg ble sterkt anbefalt spillerne, men kunne til slutt ikke konkurrere med Liverpool om pris.

 

Milan nominert til toppris

Ingen er direkte overrasket over at Milan Baros er blant de 50 nominerte å bli årets spiller i Europa. Disse kåringene blir ofte basert på prestasjoner i mesterskap og Champions League. Baros ble som kjent toppscorer i EM, og er på den eksklusive listen på den bakgrunn - til tross for lite spill for de røde forrige sesong. Overraskende nok mangler Steven Gerrards navn – etter en god sesong for klubblaget. Han var kanskje ikke fullt så toneangivende i EM og Liverpool deltok heller ikke i CL – noe midtbanespilleren tydeligvis blir hardt straffet for. I hvert fall med tanke på at spillere som Paul Scholes og Frank Lampard er med.

 

Gosh it’s Tosh?

Wales kommer til å offentliggjøre sitt valg av ny manageren innen 48 timer, skriver engelske aviser. Favoritten til å få jobben er John Toshack. Tre andre personer skal også intervjues om jobben i morgen, to av dem har også tidligere tilknytning til Anfield. Gérard Houllier og Dean Saunders har søkt, i tillegg til franske Phillipe Troussier (ex Nigeria, Japan og Sør-Afrika). Det walisiske fotballforbundet har annonsert en pressekonferanse i morgen ettermiddag.