Retur for Mellor?

Neil Mellor ønsker å returnere til Anfield. West Ham tar avgjørelsen. Ifølge Houllier spiller LFC mer ”totalt” enn det folk tror. Henchoz hyller Hyypiä. Warnock ønsker å bli i Liverpool. Cheyrou til EM?

Neil Mellor ønsker svært gjerne å returnere fra låneoppholdet i West Ham, og Houllier ser heller spilleren i Liverpool-drakt enn for West Hams reservelag. Men om det blir noen retur avgjør West Ham-manager Alan Pardew.

- Jeg har fortalt Neil at han kan komme tilbake hvis han vil. Jeg ville like å ha ham her fordi det er bedre å spille for Liverpool enn West Hams reservelag. Hvis han har fortalt West Ham-manageren at han vil tilbake, så er det opp til dem nå. Det er ingen overgangsfrist fordi låneavtaler kan avsluttes utenfor overgangsvinduet. Men for å registrere han til e-cupspill må Neil være tilbake før kl. 18, sier Houllier.

Unggutten har kun spilt ni kamper og scoret tre mål siden han ble utleid i sommer. Ikke før han hadde ankommet Upton Park fikk Glenn Roeder sparken, og Alan Pardew hentet inn Brian Deane og Marlon Harewood. 

 

”Total-fotball”

Etter et sjanserikt Merseyside-derby og godt spill insisterer manager Gerard Houllier på at hans lag nå begynner å vise en form for ”total-fotball” og gir mye av æren for det til spillerne som er tilbake etter skade.

- Jeg har hele tiden visst at når de skadde spillerne kommer tilbake så ville ting skje. Jeg har visst det hele tiden. Vi må holde det gående nå. Midtbanen var strålende, likeså var forsvaret. Vi skapte mange sjanser og jeg er ekstremt fornøyd med interaktiviteten. Det var en åpen kamp og selvsagt ingen kjedelig, sjansefattig, uavgjort-kamp. Det at Jamie Carragher nesten scoret viser at vi spiller mer ”totalt” enn folk tror. Jeg liker bredden, bevegelsen og kreativiteten bak Michael. Både Anthony Le Tallec og Bruno Cheyrou klarte seg bra i deres første derby. Ting begynner å falle på plass. Flyten i spillet vårt er på vei tilbake og vi mister aldri fasongen. Selv fansen vår var glad til tross for resultatet. De vet at de så oss spille bra, uttaler en fornøyd Houllier.

 

Henchoz hyller Hyypiä

Stephane Henchoz spiller igjen fast på midtstopperplass etter stort sett å ha vært ute med skade siden ligacupfinalen i fjor. Sveitseren benytter anledningen til å hylle sin stopperkollega Sami Hyypiä.

- Vi har spilt et par gode sesonger sammen og jeg er glad for å være tilbake ved siden av ham. Hvis jeg tenker på alle midtstopperpartnerne jeg har hatt i min karriere, så vil jeg si at Sami trolig er den beste.

 

Warnock ønsker å fortsette i Liverpool

Stephen Warnock er på utlån i Coventry hele denne sesongen og stortrives med å spille for de himmelblå. Likevel har han ikke gitt opp håpet om å spille for Liverpool i Premier League.

- McAllister tok kontakt med meg da han hadde ansvaret og var interessert i å hente meg, og den nye manageren har sagt det samme. Forhåpentligvis kan vi få ordnet noe hvis situasjonen blir den rette. Selvsagt vil jeg være interessert, men jeg må snakke med Liverpool først og se hvordan situasjonen ligger an der. Hvis det finnes en sjanse å spille for Liverpool, kan jeg ikke gå glipp av det. En av årsakene til at jeg dro til Coventry var for å spille førstelagskamper, og forhåpentligvis imponerer jeg såpass at jeg får sjansen i Liverpool. Dette er en fin klubb å være i, men dersom sjansen byr seg om å bli i Liverpool, så tar jeg den. Jeg har vært der siden jeg var ni år gammel ,og Premier League er den fremste ligaen man kan spille i og en av de beste ligaene i verden. Men hvis Liverpool ikke ønsker meg, så vil Coventry være mitt førstevalg, hvis jeg ikke er ønsket i andre Premier League-klubber. Jeg har funnet min plass her og kommer overrens med guttene og støtteapparatet. Jeg tror klubben vil vise fremskritt under Eric Black, spesielt med det nye anlegget og akademiet, så det er ikke noe jeg lett vil si nei til, uttaler Warnock.

 

Cheyrou til EM?

Med Djibril Cissé utestengt i EMs fem første kamper kan det åpne for et comeback på det franske landslaget for Bruno Cheyrou. Han har imponert i en tilbaketrukket rolle mellom midtbane og angrep for Liverpool,og står bokført med fire scoringer på fem starter etter nyttår. Cissé var tiltenkt rollen som reserve for Thierry Henry og David Trezeguet. Landslagstrener Jacques Santini har Sylvain Wiltord, Steve Marlet og Sidney Govou, men disse regnes heller ikke som rene spisser. Andre konkurrenter er Louis Saha og Pegguy Luyindula.