Riise er skadet

John Arne Riise sliter med en vond lyske. Diouf og Diao blir straffet av sint Houllier. Liverpool og Neil Mellor på fjernsyn. Juniorlagene i aksjon i dag.

Riise har fått strekk

Etter det vi erfarer har John Arne Riise slitt med en lyskestrekk i noen dager, og at han av den grunn ikke var aktuell til kampen mot Manchester City på onsdag.  Hvorvidt nordmannen vil bli tatt med i troppen mot Portsmouth i morgen vites ikke, men han kommer uansett til å knytte seg til det norske landslaget den kommende uka.  I Belfast vil han bli sjekket av det norske legeteamet før man avgjør om venstreflanken skal spille privatlandskampen mot Nord-Irland eller ikke.

 

Afrikanere kom sent hjem

En rasende Gérard Houllier har i dag refset El-Hadji Diouf og Salif Diao i engelsk presse.  De to spillerne fra Senegal skal ha kommet senere tilbake til Merseyside fra det afrikanske mesterskapet enn avtalt, og manageren har utelukket dem fra troppen mot Portsmouth i morgen:  - Jeg er ikke fornøyd med dem i det hele tatt.  De sa at de var nødt til å reise tilbake til Senegal, men de skulle ha vært her innen 48 timer etter deres siste kamp.  Av og til må du bare være modig og si ”beklager, men jeg har en klubb å spille for å jeg må komme meg tilbake”.  Dette vil bli håndtert internt, og jeg kan fortelle dere at det tar ikke 48 timer å komme seg tilbake fra Tunisia.  De er ikke i troppen til søndagens kamp, det kan de bare glemme!

 

Liverpool v Portsmouth direkte

Vi minner om at Liverpools kamp mot Portsmouth i FA-Cupens 5.runde i morgen sendes direkte på TV2 XTRA.  Sendestart er kl 17.00.  Svensk TV4 sender kl 16.00 i ettermiddag kampen Fulham v West Ham.  Siden Bobby Zamora ikke er tilgjengelig for West Ham i FA-Cupen er det ventet at Neil Mellor er på benken i hovedstadsoppgjøret, og med sjanser for at 21-åringen kan komme innpå utover i kampen.

 

Kamper på akademiet

Både Liverpool U19- og U17-lag er i aksjon på akademiet i Kirkby i formiddag.  U19 spiller mot Blackburn, mens U17 møter ligaleder Manchester United.  Det skadeforfulgte stortalentet David Mannix var tilbake på banen i forrige uke, og selv om man vil være forsiktig med den flere ganger kneopererte midtbanespilleren er det håp om at han kan fortsette på veien tilbake i dag.

Avspark i disse kampene er kl 12.00, og vi håper å kunne bringe eksklusivt referat fra en av dem ca kl 14.30.