Riise skuffet over den svake sesongstarten

John Arne Riise har i dag uttrykt skuffelse over Liverpools svake start på sesongen, og ikke minst den svake borteformen. Flere vil ha Mista. Kåringer på liverpoolfc.tv.

John Arne Riise innrømmer at han er skuffet over Liverpools svake start på sesongen, og mener at resultatene så langt rett og slett ikke er gode nok. Hjemmeformen har det ikke vært noe å si på, men at det ikke har blitt en eneste borteseier på fire forsøk synes nordmannen er litt forsmedelig. De røde står som kjent kun bokført med det ene poenget fra åpningskampen på White Hart Lane på sine reiser. 

 

Selv om manager Rafael Benitez ennå ikke har hatt nok tid til å få skuta på rett kjøl, synes Riise at det er på tide at man tar full pott også på utebane.

 

- Resultatene så langt har rett og slett ikke vært gode nok for vår del. Vi trenger tid, og må jobbe hardt sammen for å få orden på tingene. Benitez trenger også tid. Det visste vi på forhånd, uttalte Riise i dag.

 

Etter nok et tap som følge av en dødballsituasjon mot Chelsea i går, innrømmer Riise at det er skuffende å slippe inn mål på nettopp denne måten.

 

- Det var skuffende at vi nok en gang slapp inn mål på en dødball. Fire av de fem siste scoringene vi har fått mot oss har kommet på denne måten. Vi skapte også for lite offensivt mot Chelsea, men det var da heller ingen enkel bortekamp, slår han fast.

 

Nå venter landskamper for Norge for sunnmøringen. Skottland og Slovenia er motstandere i viktige VM-kvalifiseringskamper.

 

- Jeg ser fram til kampen mot skottene. Det vil være en god atmosfære på den kampen. Jeg føler meg sikker på at vi er kapable til å vinne, og kan ikke se for meg at vi skal tape, avslutter han.

 

Hvor ender Mista?

Stjernespissen Mista nekter å skrive under ny kontrakt med Valencia, og Liverpool har vært hyppig nevnt som ny arbeidsgiver for spanjolen allerede fra januar av. På ryktebørsen sies det nå imidlertid at de røde kan få kamp om spillerens signatur, da Fiorentina etter sigende har begynt å gjøre sine hoser grønne ovenfor Valencia.

 

Matchkåringer

Liverpoolfc.tv har kåret sine beste spillere mot Chelsea. Her kom Jamie Carragher ikke overraskende først, fulgt av Chris Kirkland, Djimi Traore, Sami Hyypiä og Djibril Cissé.

 

Journalistene på nettstedet har også offentliggjort sine rangeringer fra Olympiakos-kampen. Også her kåret de Jamie Carragher som Liverpools beste, fulgt av Sami Hyypiä, Xabi Alonso, John Arne Riise og Dietmar Hamann.

 

Nettstedets brukere hadde imidlertid denne rekkefølgen i kampen i Aten: Xabi Alonso, Milan Baros, Jamie Carragher, John Arne Riise, Harry Kewell.