Riise usikker på sin Liverpool-fremtid

John Arne Riise uttaler i dag at han er usikker på sin fremtid i Liverpool etter Houlliers avgang. Damiano nestemann som forlater Anfield? Mellor-utlån stoppes? Weymouth går glipp av Liverpool-match.

Riise frykter for sin fremtid i Liverpool

John Arne Riise har i dag overfor Sky Sports innrømmet at han frykter for sin fremtid på Anfield etter Gérard Houlliers avgang. Nordmannen skal ha uttalt at han synes det var trist at Houllier måtte forlate Liverpool etter 6 år i sjefsstolen. Det var som kjent Houllier som hentet Riise fra Monaco i 2001, og spilleren selv mener han er franskmannen en stor takk skyldig for å ha utviklet karrieren hans i riktig retning.

 

- Jeg er usikker på hva fremtiden vil bringe, men det vil vel bli mer klart når jeg får snakket med den nye manageren. Dette vil bety en ny start, men du vet aldri om en ny manager ønsker å bruke deg på laget. Houllier fikk karrieren min på rett kjøl igjen. I Monaco var jeg bortglemt, men da jeg kom til Liverpool gikk jeg rett inn på laget. Jeg fikk en ekkel magefølelse da jeg fikk høre om Houlliers avgang i går. Jeg ble trist. Han betød mye for meg. Han måtte gå på grunn av manglende resultater, men jeg må innrømme jeg personlig hadde ønsket at Houllier kunne ha fortsatt i Liverpool, skal Riise ha uttalt.

 

Damiano følger Houllier?

En ny franskmann kan være på vei ut døren på Anfield, ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo. Nemlig treneren Christian Damiano, som kom fra Fulham før denne sesongen. Damiano har ikke vært noen stor suksess hos Liverpool som arvtager for Jacques Crevoisier, og det ligger liksom i kortene at han kommer til å forlate klubben. Hva som vil skje med resten av Houlliers stab vil trolig ikke bli avklart før den nye manageren er på plass, og i alle fall ikke før Rick Parry er tilbake fra ferie om to ukers tid.

 

Mellor-utlån blir utsatt?

Crewe Alexandra hadde så godt som blitt lovet å få låne reservelagets målmaskin Neil Mellor neste sesong. Houlliers avgang kan imidlertid bety at Crewe-manager Dario Gradi vil måtte gi opp den unge Liverpool-spissen. Avtalen var så godt som i boks, men slik situasjonen er nå vet verken Gradi eller Mellor hva som vil skje. Sannsynligheten er stor for at Liverpool venter til en ny manager er på plass, og lar han ta avgjørelsen med tanke på spillerens fremtid.

 

- Jeg vet Neil Mellor var litt skuffet over at Gérard Houllier ville la han gå på lån allerede før han hadde fått vist seg frem i preseason. Men jeg tror fortsatt at Neil vil ha godt av et år i 1.divisjon. Men Houllier har nå forlatt klubben og Rick Parry har tatt ferie, så vi kan ikke få gjennomført noen avtale nå. Vi får vente og se hva som skjer, uttaler Gradi til Crewes hjemmeside i dag.

 

Weymouth går glipp av lukrativ match

Gérard Houlliers avgang får også konsekvenser for amatørklubben Weymouth, som muntlig hadde blitt lovet av Houllier at Liverpool ville stille opp i en treningskamp på sørkysten i begynnelsen av august. Denne innbringende matchen går nå amatørene nesten helt sikkert glipp av. Weymouths formann Ian Ridley, som for tiden holder på å skrive Houlliers biografi, hadde fått i stand matchen.