”Røde” Fulham mot Liverpool

Morgendagens motstander vil mangle spillere etter nye utvisninger. Hvem som er skadet hos Fulham. Israeler linket til Anfield.

Cole og Pearce suspendert

Andy Cole og Ian Pearce vil ikke være tilgjengelig for manager Chris Coleman når Fulham tar imot Liverpool kl 16.00 på Craven Cottage i morgen.  Cole har riktignok fått redusert sin straff fra seks til fire kamper, etter slåsskampen på The Hawthorns, men soner sin siste kamp mot Hyypiä & Co  Ian Pearce ble utvist i siste kamp mot Crystal Palace, og med de nye reglene om at suspensjoner for røde kort nå trer i kraft umiddelbart vil den store forsvareren heller ikke være spilleklar.  Det er heller ikke uvanlig at Fulhams spillere er i klammeri med dommerne.  I de to foregående kampene hvor Liverpool har gjestet Craven Cottage har hjemmelaget også fått en spiller utvist.  Dommer denne gang er for øvrig Steve Bennett.

På skadelisten til Fulham befinner Sylvain Legwinski, Lee Clark, Alain Goma, Jerome Bonnissel og Claus Jensen.  Ifølge klubbens egen webside er det bare danske Jensen som har en sjanse til å bli klar til kampen som blir overført på Canal+ Sport.  Dette var laget Fulham stilte med i siste kamp mot Crystal Palace(tap 0-2):  Van der Sar, Volz, Pearce, Knight, Green, Malbranque, McKinlay, Pembridge, Boa Morte, McBride (John 62), Radzinski (Goma 9), Goma (Bocanegra 62).

Et lite dykk i statistikken viser at Fulham ikke har vunnet i noen av de fem kampene hvor de har kommet under denne sesongen, mens Liverpool på sin side bare har vunnet ni av de siste besøkene i London.  Begge Liverpools målscorere i 2-1 seieren forrige sesong(se under), Emile Heskey og Danny Murphy, har nå forlatt Anfield.

 

 

 

Yossi Benayoun aktuell for Liverpool?

Ifølge israelske aviser i dag skal Yossi Benayoun være høyt oppe på ønskelista til Liverpool.  24-åringen er en offensiv midtbanespiller hos Racing Santander, og scoret bl.a. syv ligamål på 34 kamper i La Liga forrige sesong.