Samtaler om Alan Smith

Liverpool møtte i går agenten til Leedsspilleren, samtidig som to bud fra United ble avslått. Neil Mellor på vei mot ny utlånsavtale. Alan Smith UPDATE.

Etter at Leeds United rykket ned til 1. divisjon har toppklubbene svermet om spissen Alan Smith. I går var Manchester United på tråden til Elland Road og fikk avslag på to bud. Det siste avslaget skal ha vært på et bud verdt omkring £5.5M. Smith har blitt mektig upopulær i hjembyen etter uttalelser om at han kunne tenke seg å spille på Old Trafford.

I går kveld møtte Rick Parry hans representant Alex Black, for å melde sin interesse. I følge Daily Post skal Liverpool være interessert i å betale minst £6M for spissen som ikke kom med i Englands EM-tropp. Flere andre klubber følger også situasjonen til Smith nøye.

En talsmann for Leeds uttalte i går at ”tilbudene fra Manchester United var langt under den prislappen man kunne forvente for en spiller som Alan Smith i Premier League”.

UPDATE: Flere og flere mener å vite at Smith faktisk kan være på vei. Spilleren skal foretrekke Liverpool fremfor United. Kriserammede Leeds skal være ute etter en avtale på minst £5M i kontanter, og deretter nye utbetalinger på et par millioner pund til basert på antall kamper. LFC forsøkte også å sikre seg spilleren i fjor sommer.

 

Mellor til Crewe?

Hjemmesiden til Crewe kan Neil Mellor være i ferd med å signere en ny utlånsavtale. Dario Gradi har fått tillatelse til å snakke med spilleren om en mulig overgang til Gresty Road. 21-åringen var forrige sesong på et mislykket utlån til West Ham. Han har scoret 47 mål på 47 reservelagskamper, inkludert 10 på de fire siste kampene. Mellor har tre år igjen av kontrakten med Liverpool, og ønsker seg sterkt førstelagsfotball igjen.

 

Ungarsk keeper på vei?
Seriøse Kicker skriver at den ungarske keeperen Gabor Kiraly forhandler om en overgang til Liverpool. 28-åringen regnes som en god og solid keeper i Bundesligaen. Han har spilt fast på Hertha Berlin siden han kom til klubben sommeren 1997. Kiraly har spilt omkring 40 landskamper.

Liverpool skal også hatt samtaler med kroaten Niko Kranjcar. 19-åringen spiller til daglig for Dinamo Zagreb og er en offensiv midtbanespiller. Han blir regnet som et av de største talentene i hjemlandet og et tatt ut i den foreløpige EM-troppen til Kroatia. Kranjcar er teknisk god og har scoret 24 mål på 90 ligakamper.

 

Liverpool-aktuelle Mexes kom ikke med i EM-troppen til Frankrike. Stopperen har blitt sterkt linket til Merseyside den siste tiden.